Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Irán nem mond le rakétái fejlesztésérõl

888.hu

2018.08.19. 08:27

Irán a jövõ héten új típusú harci repülõgépet mutat be és folytatja rakétaerõinek a fejlesztését, amelyet mindennél fontosabbnak tart.
TEHERÁN, 8:35

Irán a jövő héten új típusú harci repülőgépet mutat be és folytatja rakétaerőinek a fejlesztését, amelyet mindennél fontosabbnak tart.

Fő prioritásunk a rakétaprogramunk fejlesztése. Jól alakulnak a dolgok ezen a téren, de további fejlesztésre van szükség. – mondta Amir Hatami tábornok a Farsz hírügynökség szerint.

A nemzeti védelmi ipar napja alkalmából bemutatnak egy új repülőgépet és számára kifejlesztett felszerelést. A védelmi ipar napja augusztus 22-én van Iránban.

Az iráni haditengerészet ugyancsak szombaton jelentette be, hogy egyik hadihajóját felszerelte egy modern védelmi rendszerrel, ami szintén újdonság.

Az Egyesült Államok részben az iráni rakétaprogram miatt lépett ki a 2015-ben megkötött hathatalmi megállapodásból, amely alapján Irán lemondott azokról a kutatásokról, amelyek a nemzetközi közösség szerint atomfegyver kifejlesztésére irányultak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére