Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ír miniszter: A hajléktalanok számának növekedését a külföldi migránsok okozták 

888.hu

2022.05.03. 21:00

Írország lakásügyi minisztere egy interjúban azt mondta, hogy a hajléktalanok számának közelmúltbeli megugrása nagyrészt az Írországba érkező külföldi migránsoknak köszönhető.

 

„Az Európai Gazdasági Térségen belülről és kívülről érkező migránsok mostanában jelentős mértékben okozzák a hajléktalanság növekedését Írországban”
– mondta az ország lakásügyi minisztere egy interjúban.
Miközben az ország jelenleg a migránsok és menekültek áradatával küzd, akik azt állítják, hogy a háború sújtotta Ukrajna elől menekülnek, Darragh O'Brien miniszter igyekezett hangsúlyozni, hogy a hajléktalanság növekedése az európai tendenciát követi. A miniszter a Newstalk ír rádióállomásnak adott interjújában hangsúlyozta, hogy

a hajléktalanság egy hónap alatt bekövetkezett mintegy 4 százalékos növekedése egy Európa-szerte tapasztalható nagyobb tendencia része, amely szerint a bevándorlók úgy érkeznek, hogy nem tervezik, hogy lakáshoz jutnak.

„Ez uniós szinten is vita tárgyát képezte.” – mondta a miniszter az interjúban.

„Amit ez tesz, az az, hogy nagyon megnehezíti számunkra a kapacitás tervezését, különösen a hajléktalanok számára biztosított sürgősségi szállások tekintetében.” – folytatta. „Mert hétről hétre előfordulhat, hogy az adott héten szó szerint érkeznek emberek, akik hajléktalanellátást kérnek, és ezt nyilvánvalóan nem tudjuk előre megjósolni.”

Arra a kérdésre, hogy miért jönnének külföldi bevándorlók Írországba anélkül, hogy rendelkeznének az otthonszerzéshez szükséges kapacitással, O'Brien miniszter nem volt hajlandó választ adni – írta meg a Breitbart.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Nem csitulnak a kedélyek Brüsszelben, szivárvány került a pályára Katarban

Nem csitulnak a kedélyek Brüsszelben, szivárvány került a pályára Katarban

Németország pedig Katartól fogja venni a demokratikus LNG-t!

A 888 megmondja a tutit: Wales – Anglia

A 888 megmondja a tutit: Wales – Anglia

Ahogy mondani szokták: az élet a legnagyobb rendező. Ki gondolta volna, hogy eljön az az idő, hogy nem nyáron, hőségben, sörsátrak árnyékában, hanem ősszel/télen forralt bort szürcsölve kell végig izgulnunk egy labdarúgó-világbajnokságot? De azzal, hogy Katar nyerte a 2022-es vb rendezési jogát, ezt is megtapasztalhatjuk. A 888.hu is kiveszi a részét a szurkolásból, a torna ideje alatt minden nap egy slágermeccs győztesét tippeljük meg párokba osztva, nem feltétlenül futballszakmai szempontok alapján. A mai meccs: Wales – Anglia.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére