Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Instagram-bejegyzései miatt függesztettek fel egy konzervatív hallgatót

888.hu

2021.07.30. 18:00

A New York-i Állami Egyetem egyik hallgatója azt állítja, hogy felfüggesztették az egyetemen a baloldali és nemi ideológiákkal kapcsolatos konzervatív Instagram-bejegyzései miatt.

 

A Daily Wire megkapta az e-mailek másolatát, amelyekben leírják, hogy miért függesztette fel az egyetem Owen Stevens tanárszakos egyetemistát. Az iskola azt állította, hozzászólásai „megkérdőjelezték” a képességét, hogy megvédje a diákok mentális jóllétét osztálytermi környezetben.

Stevens felfüggesztése az iskolai gyakorlatra és a tanfolyamokra is kiterjed, mindaddig, amíg helyre nem hozza „a hibákat, amiket vétett”, ez pedig magában foglalja Instagram-videóinak eltávolítását, bizonyos képzésen való részvételét és interakciójának mérséklését a közösségi médiában.

Stevens a The Daily Wire-nak elmondta, hogy nem hajlandó részt venni az „átnevelési” képzésen.

Az egyetem a felfüggesztést két Instagram-bejegyzéssel indokolta: az egyikben a két nem biológiai különbözőségét tárgyalja, míg a másikban konzervatív gondolatait mondja el azzal kapcsolatban, hogy miért támadja a baloldal Kolumbusz Kristófot. Stevens egyetemi eltiltása után emelte a tétet, és azt mondta:

A férfi férfi. A nő nő. A férfi nem nő, a nő pedig nem férfi.”

Majd hozzátette:

Egy férfi nem lehet nő, és egy nő nem lehet férfi. Ha férfi vagyok, és nőnek gondolom magam, akkor is férfi vagyok. Ha nő vagyok, aki azt hiszi, hogy férfi, akkor is nő vagyok. Annak, hogy belül mit érzek, nincs jelentősége a biológiai funkciók tekintetében. Ez nem változtatja meg a biológiát. A biológia nagyon világos... és bináris, és egyszerű.”

Stevens elmondta, nem fogja hagyni, hogy elhallgattassa egy ideológiailag vezérelt, igazságellenes adminisztráció.

„Az alapvető ellenvélemény lehetőségétől próbálják megfosztani a konzervatívokat. Abszolút irreális” – jelentette ki.

Az eset kirobbanása óta több fenyegetést is kapott csoporttársaitól, akik önjelölt felvilágosult rendfenntartóként akarnak felette ítéletet mondani, azért mert kimondja az igazságot – írta meg a christianpost.com.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Tartalomvizsgálat miatt a Bibliát is el kell távolítani egy texasi tankerület iskoláiból

Egy texasi tankerület vezetői többek között a Biblia eltávolítására is felszólították az iskolák könyvtárait, miután közérdekű panaszra vizsgálat indult több kiadvány ellen, hogy összeegyeztethetők-e a tanintézmények oktatási elveivel.

Kvótasereg a briteknél, Scholtz körül szorul a hurok

Kvótasereg a briteknél, Scholtz körül szorul a hurok

Márki-Zay szerint pedig a „büdös embereknek” gyakrabban kellene fürdeniük...

Szorul a hurok Scholz körül

Szorul a hurok Scholz körül

A kölni államügyészség átkutatta a német kancellár hivatalvezetőjének e-mail-fiókját. A nyomozók egy gyanús üzenetet találtak, amelyet Olaf Scholz (SPD) bizalmasa, Jeanette Schwamberger írt 2021 áprilisában.

Nukleáris provokáció előkészítésével vádolta meg Kijevet az orosz katonai szóvivő

Kijev nagy horderejű provokációra készül a zaporizzsjai atomerőműben augusztus 19-én, António Guterres ENSZ-főtitkár ukrajnai látogatása idején, amellyel kapcsolatban Moszkvát fogják megvádolni az erőműben bekövetkezett katasztrófa előidézésével – jelentette ki csütörtökön Igor Konasenkov altábornagy, az orosz védelmi minisztérium szóvivője.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére