Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Inkább már Szomáliába menekülnek, hogy megússzák a londoni késeléseket

Sümeghi Lóránt

2019.03.11. 12:40

Egyre több londoni lakos érzi úgy, hogy már egy afrikai országban is nagyobb biztonságban nevelhetné a gyermekét, mint a pakisztáni származású fõpolgármester vezette brit fõvárosban.

Csak idén már 17 ember vesztette életét Londonban késelés miatt – ez a szám pedig tökéletesen illeszkedik az elmúlt években tapasztalt ilyesfajta bűncselekmények folyamatosan növekvő tendenciájához. Beszédes, hogy az erőszakhullám oly méretet öltött, hogy már nemcsak a tősgyökeres angolok aggódnak a testi épségükért, hanem az évtizedekkel korábban betelepült afrikai bevándorlók is.

Egy riportsorozatból ugyanis kiderült, hogy számos, a 1980-as és a 1990-es években az afrikai terrorhullám sújtotta országokból a szigetországba vándorolt család már úgy látja, hogy

nagyobb biztonságban lennének a gyermekeik, ha inkább Szomáliába vagy Kenyába költöznének."

Éppen ezért százával küldik Londonból őket az afrikai célországokba abban reménykedve, hogy tinédzserkorú gyerekeik így megúszhatják a savtámadásokat és a halálos kimenetelű késeléseket. 

A közbiztonsági válság komolyságát hűen érzékelteti, hogy a britek egyik közkedvelt szupermarketlánca, az Asda nemrég bejelentette, hogy nem kíván tovább olcsó, egyesével csomagolt konyhakéseket forgalmazni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére