Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Íme Németország elsõ transznemû parancsnoka

Forisek Ádám

2017.11.13. 08:58

A gendersemlegesség a társadalom minden szegmensébe begyûrûzik, még a hadseregbe is: a negyvenhárom esztendõs Anastasia Biefang az elsõ transznemû katonai parancsnok Németországban.
STORKOW, 8:58

A gendersemlegesség a társadalom minden szegmensébe begyűrűzik, még a hadseregbe is: a negyvenhárom esztendős Anastasia Biefang az első transznemű katonai parancsnok Németországban.

Mintha pofon ütöttek volna”

– elmondása szerint így reagált a német tiszt Trump elnök július 26-i Twitter-üzenetére, amelyben az elnök eltiltotta a transzneműeket a katonai szolgálattól, ezzel több milliárdos fölösleges költségtől megkímélve az amerikai hadsereget.

Anastasia Biefang több mint 23 évvel ezelőtt csatlakozott a német hadsereghez. Két évvel ezelőtt vallotta be először feletteseinek, majd később az egész egységének, hogy „rossz testbe született” – írja a The Washington Post.

Biefang a német hadsereg informatikai egységénél szolgál, alezredesként több mint 700 katona felettese. Ursula von der Leyen védelmi miniszter vehemensen támogatja a hadseregben a homoszexuális és transznemű személyzet megemelkedett számarányát, így Biefang (ebből a szempontból is) példaképnek számít Németországban.

Az Európai Emberi Jogi Bíróság 1999-es ítéletéig Biefang kettős életet élt, a bíróság ítélete azonban kötelezte a tagországokat arra, hogy teljes mértékben elfogadják az LMBTQXYZ tagokat. Biefang szerint ezen ítélet óta a Bundeswehr "óriási lépéseket tett a diszkrimináció ellen". 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére