Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Íme egy újabb nem létezõ no-go zóna Németországból

Pörge Béla

2017.10.23. 19:28

Van egy tér Kölnben, amirõl az utóbbi hónapokban egyre inkább kénytelen lemondani a rendõrség. A rend helyét az erõszak és a drogok vették át az Ebertplatzon.
KÖLN, 19:28

Van egy tér Kölnben, amiről az utóbbi hónapokban egyre inkább kénytelen lemondani a rendőrség. A rend helyét az erőszak és a drogok vették át az Ebertplatzon.

A Focus cikke szerint a helyzet elvadulásához több tényező is hozzájárult. Az egyik a tér kialakítása: a tér egy mélyen fekvő betonlap, melyről több irányba vezetnek ki folyósok. A helyismerettel nem rendelkezők könnyen eltévedhetnek, ráadásul lehetetlen minden pontot megfigyelni. A bűncselekményeket sokszor későn veszik észre, ráadásul metróval vagy vonattal is könnyen el lehet hagyni a teret, nem csak gyalog.

A helyi lakók arról is beszéltek, amiről a hatóságok valamiért nem ejtettek szót. A téren egyre gyakrabban zajlanak bandaháborúk fekete afrikaiak és marokkóiak között.

A hatóságok adataiból az derül ki, hogy az elmúlt kilenc hónapban 3 ezer rendőrségi intézkedésre került sor a téren.

Október közepén például megkéseltek egy 22 éves fiút, alig pár nappal később pedig ismét véres jelenetek zajlottak le az Ebertplatzon. Két ember egy törött üveggel támadt rá áldozatára. A két említett eset elkövetőit ugyan letartóztatta a rendőrség, de számos más esetben tehetetlenek.

A rendőrség egyedül nem tudja megoldani a helyzetet"

— nyilatkozta a kölni rendőrség szóvivője.

A helyi CDU már előterjesztett egy javaslatot a helyzet rendezésére, a rendőrség és a helyiek azonban azonnali megoldást szeretnének a problémára.

Addig is a kölni Ebertplatz egy lesz a no-go zónák közül, amit a helyi "Átlagpolgár Ottó" (ahogy a kölni rendőrség szóvivője fogalmazott) jobb, ha elkerül.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére