Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ilyen az, amikor a nőknek sem kell a túltolt feminizmus

Pörge Béla

2019.08.09. 15:58

Nagy-Britanniában sztriptíztáncosok pereltek be egy feminista szervezetet, amiért az tönkreteszi az életüket.

Létezik Nagy-Britanniában egy Not Buying It nevű feminista szervezet, mely az utóbbi hónapokban kifejezetten ráállt arra, hogy éjszakai bárokat, nightclubokat jelentget fel a legapróbb hibákért, melyeket sokszor rejtett kamerás felvételekkel bizonyítanak. A radikális feministák szerint az összes sztriptízbárt be kellene zárni, amiért azok tárgyiasítják a nőket.

Sasha Rakoff | Fotó: Twitter

Az ilyen bárokban dolgozó nők viszont nem így gondolják, sőt, egyáltalán nem érzik úgy, hogy rá lennének szorulva a radikális feministák védelmére. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy Nagy-Britannia egyik legismertebb éjszakai klubjának kilenc dolgozója beperelte a Not Buying It nevű szervezetet személyiségi jogok megsértése miatt. A Legfelsőbb Bíróság korábban már megtiltotta a szervezet aktivistáinak, hogy a rejtett kamerákkal készült felvételeket megosszák – írja az RT.

A feministák szerint az nem számít, hogy a sztriptízbárokban dolgozó nők kifogásolják az ő eljárásukat, hiszen őket amúgy is kizsákmányolják a férfiak, sőt, az összes táncos szexuális zaklatás áldozata Sasha Rakoff szerint, aki a Not Buying It vezetője.

A Not Buying It egyébként nemcsak a sztriptízbárokat szeretné bezáratni. A feministák a következőket tiltanák be Nagy-Britanniában: prostitúció, rúdtánc ábrázolása filmekben, szexuális tartalmú hirdetések, pornó és olyan nem szexuális tartalmú hirdetések, melyekben lengén öltözött nők szerepelnek.

Azt a kérdést persze már nem teszik fel, hogy a fent említett dolgok mennyire ártalmasak a nők számára, egyáltalán az érintett nők vajon szeretnék-e, ha megszűnne a munkájuk?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére