Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Így üzent Denzel Washington fekete honfitársainak

Horváth József György

2017.11.27. 22:58

Nagy és elõremutató bölcsességeket fogalmazott meg a 62 éves hollywoodi színész.

A hollywoodi nagyágyút legutóbbi szerepe győzte meg arról, hogy az Amerikában élő feketéknek nem kéne mindenért folyamatosan a rendszert hibáztatniuk.

Novemberben megjelent filmjében, melynek címe Roman J. Israel, Esq., Denzel Washington egy krízisben lévő idealista védőügyvédet alakít, aki extrém lépésre szánja el magát a jogok védelmében.

A veterán színész úgy nyilatkozott, hogy az amerikai fekete társadalom mindig mást okol maga helyett, "pedig ha fel kéne töltenünk az amerikai börtönöket, az velünk igazán könnyen menne" – utalt ezzel a bűnügyi statisztikákra.

Minden otthon kezdődik. Ott kezdődik, hogyan neveled fel a gyerekedet. Ha egy fiatalembernek nincs apaképe, amelyre felnézhetne, akkor elmegy és keres magának egyet, és ez bizony sokszor rosszul sül el.

Szóval tudjátok, én nem tudom ezért hibáztatni a rendszert."

A 62 éves színészóriás hollywoodi riportereknek elmondta, hogy szerinte ha egy apa nélkül felnőtt fiatal férfi a bűnözés mezejére lép, majd börtönbe kerül, annak bizony személyes okai vannak.

Olyan emberekkel együtt nőttem fel, akik később évtizedeket töltöttek börtönben, és ez abból fakad, hogy egyiknek sem volt ott az édesapja, nem abból, hogy baj van a rendszerrel"

– hangsúlyozta Denzel Washington, aki hozzátette, hogy senki sem születik bűnözőnek.

(Breitbart)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére