Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Így reagált Marine Le Pen arra, hogy gyakorlatilag megbénították a pártját

Forisek Ádám

2017.11.23. 12:58

Az egyik legnagyobb francia bank, a Société Générale a Nemzeti Front számláinak megszüntetését kezdeményezte. Le Pen reagált a magyarázat nélküli lépésre.
PÁRIZS, 12:58

Az egyik legnagyobb francia bank, a Société Générale a Nemzeti Front számláinak megszüntetését kezdeményezte. Le Pen reagált a magyarázat nélküli lépésre.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a Société Générale francia bank azt kérte a Marine Le Pen vezette Nemzeti Fronttól, hogy a párt szüntesse meg valamennyi számláját a pénzintézetnél.

A Nemzeti Front vezetője szerint a bank döntésének egyértelműen politikai töltete van, és mint ilyen, súlyos kérdéseket vet fel a demokráciával kapcsolatosan. Hiszen ez azt jelenti, hogy a Nemzeti Frontot gyakorlatilag száműzték a bankrendszerből. Mint mondta, jogi útra tereli a kérdést, és a HSBC ellen is fellép, amely Le Pen saját bankja, s amely szintén megszüntette kapcsolatát a politikussal.

A Société Générale tagadta, hogy politikai okokból szüntette meg a Nemzet Front számláját, mindössze annyit közölt, hogy „a banktitokra tekintettel semmit nem mondhat egy magánjellegű ügyről”.

A párt ezért a Credit du Nord nevű banknál nyitott újra egy régi számlát, ugyanakkor pénzügyileg továbbra is meg van bénítva a Nemzeti Front. Képtelen bármiféle tranzakció kezdeményezésére, és a szimpatizánsoknak is sokkal körülményesebbé vált a párt anyagi támogatása.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére