Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Így örülnek az öngyilkos merénylõk

Bokor Gábor

2016.10.22. 12:03

Az ISIS legújabb videóján látni, ahogy sorsot húznak a terroristák, ki is legyen a következõ öngyilkos merénylõ. Az agymosott "gyõztes" pedig úgy örül, mintha olimpiát nyerne, pedig épp akkor készült hetvenezer darabra robbanni.
MOSZUL, 12:03

Az ISIS legújabb videóján látni, ahogy sorsot húznak a terroristák, ki is legyen a következő öngyilkos merénylő. Az agymosott "győztes" pedig úgy örül, mintha olimpiát nyerne, pedig épp akkor készült hetvenezer darabra robbanni.

Hátborzongató videót töltött fel a közösségi oldalakra az Iszlám Állam nevű, egyre nagyobb bajban lévő terrorszervezet. A képsorokon látni, ahogy a robbanóanyagokkal töltött mellényt viselő férfiak sorsot húznak, melyikük is induljon a szintén megpakolt furgonnal a halálba.

Ilyenkor az ember arra számítana, hogy az utat "megnyerő" terrorista elszomorodik, hisz nemsokára meghal, ám nem. Az agymosott milicista úgy örül, mintha a lottón nyert volna. 

A videón látni, ahogy elindul az autóval a közelben lévő város felé és annak a közepén felrobbantja magát.

Működik a propaganda

Az ISIS azt hirdeti követői körében, hogy, aki ilyen vagy ehhez hasonló öngyilkos-merényletet hajt végre, az mártírhalált hal és Allah megbocsájtja összes bűneit és a Paradicsomba kerül. 

Sajnálatos módon sokaknak agyát sikerült átmosnia a terrorállamnak, hisz ugyanezen hit alatt hajtotta végre a párizsi terrortámadásokat az iszlamista támadók szűk egy évvel ezelőtt. 

(Express)

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére