Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Így népszerűsíti a „csináld magad” abortuszt az egyik legnépszerűbb amerikai hírportál

888.hu

2022.05.04. 15:20

Miután a baloldali VICE hírportál közzétett egy „csináld magad” útmutatót az abortuszhoz, amely részletes utasításokat tartalmazott az „abortusztabletta” elkészítéséhez, kiderült, hogy a felsorolt összetevők egyike a lovak kezelésére is használatos.

 

Az elmúlt év során az Ivermectin – egy olyan gyógyszer, amely a védők szerint segít a COVID-19 gyógyításában – támogatóit a média azért bírálta, mert „lófertőtlenítő” szedésére buzdítják az embereket, annak ellenére, hogy ezt a gyógyszert egyébként embereknek is felírják.

A közösségi médiahálózatok cenzúrázták az Ivermectin hatékonyságára vonatkozó információkat, valamint kitiltották azokat a prominens orvosokat, akik támogatták az Ivermectint.

Joe Rogan podcast-műsorvezetőt is pellengérre állította a főáramú média, amiért azt állította, hogy a COVID elkapása után Ivermectint szedett a gyógyulási koktélja részeként.

A VICE tegnap megjelent cikkében Jason Koebler újságíró arra biztatta a nőket, hogy akkor is folyamodjanak abortuszhoz, ha az illegálissá válik az államukban, és egy olyan videóra hivatkozott, amelyben

Mixael Laufer a lovak fekélyeinek kezelésére használt misoprostol beszerzésének nehézségeiről beszélt.

 

 

Úgy tűnik, a lovaknak is adott gyógyszer szedése csak akkor biztonságos és hatékony, ha azt olyan baloldali ügyek érdekében tesszük, mint a terhesség megszakítása.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére