Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Így manipulálja nézõit a "független" BBC

Bokor Gábor

2016.10.04. 11:18

A britek legnagyobb médiabirodalma annyira független, hogy képes volt csak olyan szakértõket behívni hétfõ esti Brexitrõl szóló vitamûsorába, akik mindent elkövettek korábban, hogy az ország ne lépjen ki az unióból.
LONDON, 11:18

A britek legnagyobb médiabirodalma annyira független, hogy képes volt csak olyan szakértőket behívni hétfő esti Brexitről szóló vitaműsorába, akik mindent elkövettek korábban, hogy az ország ne lépjen ki az unióból.

Felháborodott nézők ezrei írtak a brit köztévé, a BBC Twitter oldalára, mivel nevetségesnek tartják, hogy a csatorna csak olyan szakértőket hívott meg a hétfő esti műsorába, a Newsnightba, akik ugyanazon, a Brexit-ellenes véleményen voltak.

A négy meghívott vendég, név szerint Jenni Russell, Heidi Allen, Danny Finkelstein és Andrew Rawnsley feladata az volt a műsorban, hogy megvitassák a Brexit okozta következményeket, ám így tényleges vita sem volt, hisz mindenki egyetértett egymással abban, hogy a kilépésnek csak negatív hatása van.

A dühödt olvasok olyan tweetekkel ontották el a műsor oldalát, mint: 

Egész nap csak a bennmaradás-pártiakkal van tele csatorna, ez több mint röhejes!"

avagy

Bár nem volt kétségem korábban sem afelől, hogy a Newsnight egy elfogult műsor, de a mai tette túlment minden határon." 

A szakértők végül az unalomba fulladt műsorban arról elmélkedtek, hogy várják már a pillanatot, amikor a kilépés miatt egyre rosszabbra fordul az ország állapota, valamint az, hogy korai még hátradőlni és élvezni a Brexit adta kereskedelmi előnyöket, mert nem biztos, hogy olyan jól jár azokkal az ország. 

Ez a műsor volt korábban az, amelyik megpróbálta kellemetlen helyzetbe hozni Szijjártó Péter külügyminisztert a no-go zónákkal kapcsolatban, ám akkor is pofára kellett esniük

(Express

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére