Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
Amerika, London, Párizs
 
 
 
 

Így imádkozik ötezer muszlim egyszerre Bécsben

Bertha László

2018.03.17. 17:30

Bécsi iszlám vezetõ ismerte el, hogy az integráció nem mûködik. Az Echo TV Informátor címû mûsora az osztrák fõvárosban készített interjút a bécsi iszlám szövetség elsõ emberével, aki õszintén beszélt arról, hogy már Bécsben is kialakultak párhuzamos társadalmak. Az oknyomozó mûsornak sikerült bejutni Ausztria egyik legnagyobb mecsetébe is, ahol péntekenként ötezer muszlim imádkozik.

A Bécsi Iszlám Központban minden pénteken körülbelül ötezer ember imádkozik. Az osztrák fővárosban élő muszlimok többsége a saría, vagyis az iszlám erkölcsi és morális elv szerint éli az életét.

Nyugat-Európa országaiban már vannak olyan területek, ahol saría rendőrség és bíróság is működik. A bécsi muszlimok azt mondják, hogy az iszlám törvények mellett ők betartják az osztrák szabályokat is. Persze ez nem mindig igaz, hiszen az utóbbi időben nagyon megnőtt az olyan bűncselekmények száma, amelyeket migránsok követtek el. Elég csak az elmúlt időszak késes támadásaira gondolni. Az osztrák-muszlim együttélést az is nehezíti, hogy a bevándorlók közül sokan nem tanulnak meg németül.

Az integráció még a Bécsi Iszlám Szövetség vezetője szerint sem működik. Harun Erciyas úgy véli, a párhuzamos társadalmak jelensége komoly problémát okoz:

Sajnos Bécsben is létezik a párhuzamos társadalom jelensége, korábban egyébként ebből a szempontból is jobb volt a helyzet.”

Az Informátornak nyilatkozó Michael Ley iszlámszakértő szerint a muszlimok esetében nem beszélhetünk integrációról, hiszen nekik ez nem is céljuk.

Nincs esély a beilleszkedésre, hiszen egyre több muszlim ember érkezik ide. Sokkal inkább az látszik, hogy párhuzamos társadalmak alakulnak ki. És ezek a párhuzamos társadalmak azt jelentik, hogy nincs integráció. Ezeken a részeken a saría szerint élnek az emberek”

– nyilatkozta a szakértő, majd így folytatta:

A tömeges inváziónak nem a beilleszkedés a célja, hanem az irányítás. Ez itt a nagy probléma. Az iszlám nem fogad el senkit. A Korán azt mondja, hogy »foglalj el másik országot«. Az iszlám nem ismer el más vallásokat, csak egyetlen vallás létezik, ami az iszlám. A világ első embere is iszlám vallású volt – a muszlimok szerint.”

A politikai gondolkodó az Echo TV műsorában azt mondta, hogy jelenleg iszlamizáció zajlik Európában és szó sincs együttélésről.

OLVASTAD MÁR?

Amerika, London, Párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

A kitoloncolások könnyítése miatt sivalkodik az Európa Tanács

Miközben már lassan 250 ezer migráns él úgy Németországban, hogy elutasították a menedékkérelmét, Strasbourgban azon aggódnak, hogy ne utasíthassák ki őket.

Ujhelyi István kifelejtett valamit a vagyonnyilatkozatából?

Ujhelyi István kifelejtett valamit a vagyonnyilatkozatából?

Kétharmad

A Magyar Hírlap kiderítette, hogy Ujhelyi Istvánnak, az MSZP EP-választási kampányát vezető, patkányozó szocialista politikusnak van egy a 2014-es vagyonnyilatkozatából valahogyan kifelejtett sok millió forintos értékű és haszonélvezeti jogként birtokolt badacsonyi ingatlana.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak ma a legfontosabb hírek.

Juncker szerint a bevándorlásellenesek „hazájukba szerelmes hülyék”

Egy CNN-nek adott interjújában jött rá az őszinteségi roham az „isiászos” politikusra.

A kutatások alapján semmi jóra nem számíthat a bevándorláspárti ellenzék

A kutatások alapján semmi jóra nem számíthat a bevándorláspárti ellenzék

Kétharmad

A közvélemény-kutatási felmérések és például a szavazatszámláló bizottságokba delegált ellenzéki tagok száma alapján is az várható, hogy a május 26-ai EP-szavazáson a Fidesz győzelme mellett a korábbi uniós választáshoz képest kevesebb mandátumhoz juthatnak majd a bevándorláspárti magyar ellenzéki pártok.

A Soros-féle Avaaz a Facebook-cenzúrát meglovagolva kampányol

A Soros-féle Avaaz a Facebook-cenzúrát meglovagolva kampányol

Amerika, London, Párizs

Az Avaaz online aktivistahálózat tovább folytatja EP-választási kampányát, legújabb körlevelükben a Facebookon keresztül buzdítják szavazásra a bevándorláspártiakat.

Egy német lap szerint a náci időket idézi a magyar családpolitika

Egy német lap szerint a náci időket idézi a magyar családpolitika

Kétharmad

A cikk szerzője úgy véli, a magyar családpolitika a múltba réved és ellentétes a nyitott társadalom eszmeiségével, melynek alapja a bevándorlás elősegítése.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére