Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Így csalnák el Sorosék az EP-választásokat

Horváth József György

2018.06.06. 22:02

Morvai Krisztina független EP-képviselõ ismét lerántotta a leplet a Soros-hálózat terveirõl. Morvai szerint Sorosék Brüsszellel együtt az európai népakarat ellen harcolnak, amibe az is belefér, hogy elcsalnák az EP-választásokat.

Soros gazdasági érdekeinek és „nyílt társadalom" tervének nem felel meg sem a Brexit, sem Trump megválasztása, sem az olaszországi választások eredménye, ezért aztán sorra nekimegy mindegyiknek s persze mindazon országoknak/kormányoknak, akik nem a balliberális, migrációpárti eszmék hirdetői"

– írja sajtóközleményében Morvai Krisztina.

A független EP-képviselő szerint Sorosék és Brüsszel "összeesküvés-elméletei" szerint (merthogy nekik persze lehetnek ilyenek) kizárólag orosz befolyásolás, a Facebook és bűntársai vagy más hasonló "gonosz erők" műve lehet minden olyan választási, illetve népszavazási eredmény, amely nem a „nyílt társadalom" és a tömeges migráció győzelmét hozza. 

Ahol nem az ő értékrendjük győz, ott nincs valódi demokrácia"

– írja Morvai, aki hozzáteszi: Soros György hatalmas kampányba kezd a Brexit ellen a népszavazás eredményének megváltoztatása érdekében.

Morvai így folytatja közleményét:

"Az Európai Parlament azonnal baráti kezet nyújtott a milliárdosnak, s immáron együtt harcolnak a közös célért, a britek döntésének megsemmisítéséért. Brüsszelben máris akcióba lendült a LIBE-bizottság, s megkezdte annak bizonyítását, hogy a népszavazás csalárd módon történt, ezért annak eredménye érvénytelen. Erről szól az ún. Facebook/Cambridge Analytica-botrány – amelynek feltárását június első hetében kezdte el a magyarok szívének oly kedves európai parlamenti bizottság. Olyan régi barátaink is felszólaltak, s orosz befolyást kiáltottak, mint Sargentini asszony."

A LIBE-bizottság által rendezett meghallgatás néhány részlete ezen a felvételen látható:

Morvai szerint a brüsszeli boszorkánykonyhát és a megbonthatatlan Soros-EU barátságot ismerve az is egyértelműnek tűnik, hogy a mostani akciók a 2019. évi európai parlamenti választásokhoz is szorosan kapcsolódnak.

Egyrészt azt akarják elérni, hogy a közösségi hálókat gyakorlatilag csak az ő oldaluk használhassa majd fel legálisan, másrészt már most bizonyítani akarják, hogy a tömeges migrációt és az európai Egyesült Államok tervét elutasítók orosz és egyéb csalárd befolyásolás áldozatai (nem pedig józan ésszel gondolkodó emberek...)"

– írja Morvai.

Így csalnák hát el két lépésben Sorosék Brüsszellel karöltve az EP-választásokat:

  • 1. lépés: a közösségi média balliberális gyarmatosítása, a jobboldali és bevándorlásellenes portálok kizárása, cenzúrázása.
  • 2. lépés: oroszozás, rágalmazás és alaptalan vagdalkozás.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére