Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Így búcsúzik anyjától a 7 éves öngyilkosmerénylõ

Sümeghi Lóránt

2016.12.22. 13:28

Döbbenetes felvétel került elõ arról a 7 éves kislányról, aki öt nappal korábban öngyilkos merényletet hajtott végre Damaszkusz városában.
DAMASZKUSZ, 13:28

Döbbenetes felvétel került elő arról a 7 éves kislányról, aki öt nappal korábban öngyilkos merényletet hajtott végre Damaszkusz városában.

Ahogyan arról korábban a 888.hu is beszámolt, december 17-én egy hétéves kislány besétált a damaszkuszi rendőrségre, majd a mosdóban felrobbantotta magát. Helyi beszámolók szerint a kislány elveszettnek tűnt, így kéredzkedett be végül a mellékhelyiségbe.

A robbantás következtében egy nő életét vesztette, továbbá három rendőr is megsérült.

Azonban öt nappal a merénylet után felkerült az internetre egy döbbenetes videó, amelyen pontosan az a hét éves kislány szerepel, aki végül terrortámadást hajtott végre a damaszkuszi rendőrőrsben.

A felvételeken tisztán látszik, ahogyan a teljes mértékben agymosott iszlamista szülők elbúcsúznak a 7 éves gyermektől és annak testvérétől, mielőtt a halálba küldenék őket.

A kamera túloldalán álló személy megkérdezi búcsúzkodás közben az anyát, hogy miért küldi ilyen fiatalon dzsihádba a gyermekeit, mire az asszony csupán annyit felel, hogy senki sem lehet túl fiatal ahhoz, hogy részt vegyen a küzdelemben. Hozzáteszi,

ez minden muzulmán kötelessége! 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére