Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Húsz év börtön várhat Soros egyik migránstaxizó kapitányára

Forisek Ádám

2019.06.12. 19:02

Az olasz hatóságok szerint a német kapitány, Pia Klemp az illegális migráció segítésével bűncselekményt követett el. Bíróság elé fog állni.

Klemp hat évvel ezelőtt kezdett dolgozni a Iuventa nevű migránstaxizó hajón, akkor még csak fedélzeti matrózként, de 2017-re kapitányi rangig küzdötte fel magát. Ekkor azonban az olasz hatóságok lefoglalták a hajót, valamint a legénység mobiltelefonjait és számítógépeit. A migránstaxizó „civil” szervezetek tevékenységét 2016 óta vizsgálják, az elkobzott számítógépek és mobiltelefonok tartalmába 2018 májusában pillantottak bele az olasz hatóságok.

Noha a jelenlegi olasz kormány erősen bevándorlásellenes politikát folytat, a Pia Klemp elleni vizsgálatot még az előző kormány rendelte el. A német kapitány ügyvédje szerint Klempet az olasz titkosszolgálaton kívül négy másik ügynökség is megfigyelte.

Jelenleg a helyzet úgy áll, hogy Klemp nagy valószínűséggel líbiai embercsempészekkel működött együtt. 2017-ben az olasz hatóságok számos fotót tettek közzé, amelyen a Iuventa embercsempészek csónakjaiból veszi fedélzetére a migránsokat. A Klemp ügyével foglalkozó ügyész, Ambrogio Cartosio szerint ez komoly bizonyíték, márpedig ha Pia Klemp valóban az embercsempészek munkáját segítette, akkor húsz év börtön vár rá.

Hogy miképp működik a Iuventát operáló sorosista Jugend Rettetből és az egyéb szervezetekből összetevődő, illegális bevándorlást segítő nemzetközi aktivistahálózat, arról hosszasabban ITT írtunk.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére