Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Homoszexuálisnak tettette magát a migráns, hogy pozitívan bírálják el a kérelmét

Tóth Dalma

2018.08.24. 21:45

Õ már a második migráns Ausztriában, akinek azért utasították el a menekültkérelmét, mert kétségek merültek fel a szexuális irányultsága kapcsán.

Az iraki migráns az állította, hogy homoszexuális, ezért nem térhet vissza szülőhazájába. A kérelem elbírálása során a vele készített interjú alatt azonban túlságosan lányosan viselkedett, ami gyanút keltett a hatóság embereiben. 

Úgy ítélték meg, hogy a 27 éves férfi a nőkről alkotott sztereotípiákat figyelembe véve fejezte ki magát. Azaz úgy gesztikulált és artikulált, mint egy nő, ami teljesen azt a látszatot keltette, hogy ő nem homoszexuális, csak azért állítja ezt magáról, hogy megkaphassa a menekültkérelmet.

Egy afgán migráns menekültkérelmét néhány nappal korábban azért utasították el, mert ő meg semmi jelét nem mutatta annak, hogy homoszexuális lenne, miközben pedig azt állította magáról. 

A Soros-féle Amnesty International egyből felemelte a hangját a migránsok érdekében. A szervezet szerint strukturális problémák merültek fel azzal kapcsolatosan, hogy Ausztria hogyan bírálja el a menekültkérelmeket, majd a menekültügyi eljárást gyanúsnak nevezte.

Az osztrák belügyminisztérium szóvivője, Christoph Poelzl elutasította az Amnesty vádjait. Közölte, hogy minden menekültkérelemmel foglalkozó személy tréningeken vesz részt, hogy helyes döntést hozhassanak a kérelmekkel kapcsolatosan.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére