Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Holtan találták meg a férfit, aki három csendőrt lelőtt hajnalban

888

2020.12.23. 10:16

Holtan találtak rá arra a 48 éves férfira, aki meglőtt négy csendőrt, majd elmenekült a helyszínről – jelentette be szerda délelőtt Gérald Darmanin farncia belügyminiszter, aki a tragédia helyszínére sietett.

Mint arról már korábban beszámoltunk lelőttek három csendőrt Franciaországban, egy negyedik pedig megsérült szerdára virradóra a közép-franciaországi Clermont-Ferrand régióban.

A francia rendőrség egy 48 éves férfi ellen indított hajtóvadászatot, a gyanúsítottat 300 rendőr kereste. A Le Parisien című napilap online kiadása arról számolt be, hogy a férfi holttestét szerda délelőtt, néhány órávan az ámokfutás után megtalálták a rendőrök és Gérald Darmanin belügyminiszter a helyszínre sietett. A 21 éves áldozat, D. Mavel mellett a francia hírportál beszámolója szerint Morel (45) és Dupuis (37) hadnagyok is sérülést szenvedtek, őket kórházba szállították.A Le Parisien úgy tudja, hogy a hatóságokra lövöldöző férfi és a felesége közötti vita a gyermekeik elhelyezése miatt pattant ki – olvasható a hirado.hu oldalán.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére