Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hollywood most épp a brazil választások miatt sivalkodik

Zelenka Dóra

2018.10.30. 21:00

Hollywood "nagyjai" most az elsöprõ gyõzelmet aratott jobboldali és bevándorlásellenes Jair Bolsonarót kezdték el támadni. Az, hogy mi nem tetszik a libsi hírességeknek abban, hogy az elnök Brazíliát is élhetõ országgá szeretné tenni, igazi rejtély.

Mint azt korábban megírtuk, vasárnap hajnalban elsöprő, 55,2 százalékos eredménnyel nyerte meg Jair Bolsonaro a brazíliai választásokat. A brazil Trump kampányában megígérte, hogy visszaszorítja a bűnözést, továbbá kijelentette, hogy meg fogja védeni a brazil alkotmányt, a demokráciát és a szabadságot.

Mindez valamiért a hollywoodi fertő pocsolyájában lubickoló sztároknak szúrja leginkább a szemét.

Kár érte, hiszen kevesen versenyezhetnek az énekesnő tehetségével, Cher mégis meggondolatlan szavakkal illette az újonnan megválasztott elnököt:

Bolsonaro egy disznó, akinek élete végéig a börtönben kellene ülnie"

Amanda Palmer egy olyan képet posztolt, amelyen együttérzését fejezi ki a brazilok iránt:

ölelés a braziloknak"

– üzente.

Az énekeső (is) elfelejtette, hogy a többség szavazta meg a változást akaró elnököt, így igazából nincs miért elkeseredniük, sőt a brazilok valójában nem is keseregnek.

Pedro Pascal, a Trónok Harca „szemtelen” színésze pedig Instagramon fejezte ki bánatát a dél-amerikai ország választásával kapcsolatban.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pedro Pascal (@pascalispunk) által megosztott bejegyzés,

 

Szerencsére a színésznek akadnak értelmes követői is, egy bátor felhasználó például a következőt kommentelte:

"Szerencséd, hogy nem Brazíliában élsz, nem tudod min megyünk keresztül. 16 évet töltöttünk egy rabló kormány irányítása alatt, nem hagyhattuk, hogy ez tovább folytatódjon. Biztos utánajártál annak, hogy ki nyerte most a választást, nézz utána annak is, hogy mit tett az előző kormány az országgal".

Mindez persze lehet, hogy csak a Trump elleni dachadjárat terméke. Az amerikai elnök ugyanis örömmel fogadta a választási eredményeket.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére