Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hollywood ismét alkotott: íme a fekete kis hableány

Zelenka Dóra

2019.07.04. 12:15

Úgy látszik, hogy a vörös haj és a fehér bőr kombinációja már nem felel meg a haladók elvárásainak.

Élőszereplős változatot kap az idén éppen harmincéves nagy sikerű Disney-mese. A film rendezője, Rob Marshall tette meg a nagy bejelentést a produkció főszereplőjével kapcsolatban. Állítólag nagyon nehéz volt kiválasztani a megfelelő színésznőt a szerepre, de végül a 19 éves énekesnő, az itthon szinte teljesen ismeretlen Halle Bailey kapta a szerepet.

Alapos kutatás után a napnál is világosabb volt, hogy Halleben megvan a lelkesedés, a szív, az ifjúság, az ártatlanság és a mélység – plusz egy csodálatos énekhang – azon ritka kombinációja, amely ennek az ikonikus szerepnek az eljátszásához szükséges

– mondta A kis hableány-remake rendezője.

Érdekes felfogása lehet az amúgy igen tehetséges rendezőnek, ha úgy gondolja, sikerült hiteles szereplőt választani egy eredetileg dán mese főszereplőjének.

Piros ruhában az új Ariel

Úgy látszik, itt már az eredetiség egyáltalán nem számít, minél „színesebb” a film, annál több jó pontot fog szerezni a hollywoodi kritikusoknál.

Érdekes, hogy ha ennyire nem számít a hitelesség, akkor a készülő élőszereplős Mulan-filmnek miért egy kínai főszereplőt választottak? Lehet, hogy a rendezőnőnek most el kellene töprengenie azon, hogy miért ilyen kirekesztő a gondolkodása.

Mondjuk mindenképpen pozitívum, hogy egyáltalán női főszereplőt kap a film. Manapság ugyanis már egyáltalán nem lenne akadály, hogy Ariel helyett egy habfiúval essen szerelembe Eric herceg.

Ti milyen, a haladó gondolkodásnak eleget tevő forgatókönyvet írnátok a filmnek?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére