Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hollandia is elutasítja a közös európai hadsereg gondolatát

888.hu

2018.11.16. 17:50

Elutasította a közös európai hadsereg létrehozásáról szóló indítványokat Mark Rutte holland kormányfõ pénteken, és hangsúlyozta, hogy országa védelempolitikájának a jövõben is a NATO marad a sarokköve.

Elutasította a közös európai hadsereg létrehozásáról szóló indítványokat Mark Rutte holland kormányfő pénteken, és hangsúlyozta, hogy országa védelempolitikájának a jövőben is a NATO marad a sarokköve.

Az ötlet túl messzire megy Hollandia számára"

– jelentette ki Rutte egy hágai kabinetülést követően arra utalva, hogy az elmúlt napokban Emmanuel Macron francia elnök és Angela Merkel német kancellár is "egy valódi európai hadsereg" szükségességét emlegette.

A holland miniszterelnök beszélt az Egyesült Királyság európai uniós kiválásának feltételeire vonatkozó megállapodástervezetről is, és rendkívül valószínűtlennek nevezte, hogy a bennmaradó tagállamok hajlandóak lennének lényegi módosításokra, még akkor sem, ha a brit parlament elutasítja a szerződés jelenlegi szövegét – írja az MTI.

Nagyon régóta tárgyalunk, mindenki komolyan részt vett benne. Áttekintjük a javaslatot, de jelentősebb változtatások szerintem nem valószínűek"

– mondta.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére