Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Holland újságíró: Sorosnak velünk is terve van

Bertha László

2019.02.22. 16:10

A magyar származású amerikai milliárdos személye Hollandiában is egyre nagyobb vitákat generál. Az ország egyik legismertebb jobboldali újságírója egy videóban beszélt Soros hollandiai tevékenységérõl.

Syp Wynia Soros György Hollandiára gyakorolt hatását boncolgatta videójában, álláspontja szerint ugyanis a bevándorláspárti milliárdos a saját képére akarja átszabni az országot:

Tisztában vagyunk vele, hogy Soros György 2014-ben előállt egy tervvel, melyet keresztül akar vinni Hollandián. A Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítvány szerint ugyanis rossz irányba fordultak a dolgok az országban.”

Az újságíró úgy véli, mindez elsősorban a bevándorlásellenes holland pártvezér, Geert Wilders személyével és népszerűségével áll összefüggésben, mely szúrja a szemét Sorosnak.

A véleményformálás befolyásolására az amerikai milliárdos mintegy 7 millió eurót fordít évente az országban, ami Wynia szerint komoly aggodalomra ad okot, hiszen egyes projektjei sikerrel jártak a bevándorlással, valamint a drogliberalizációval összefüggésben.

Soros György személyét az elmúlt időszakban több bírálat is érte Geert Wilders, valamint Thierry Baudet, a Fórum a Demokráciáért (FvD) nevezetű párt vezetője részéről. Baudet korábban a 888.hu-nak adott exkluzív interjújában úgy fogalmazott, hogy Magyarországhoz hasonlóan Hollandiában is vannak olyan „szörnyű agytrösztök”, melyek Soros György nevéhez köthetők, és az emberek manipulálására törekednek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére