Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hivatalos statisztika: annyi dzsihadista van a börtönökben, hogy már külön kell zárni õket

Forisek Ádám

2018.04.11. 23:00

Nagy-Britanniában 75 százalékkal ugrott meg az elmúlt három évben azok száma, akiket terrorizmushoz köthetõ bûncselekmények miatt zártak börtönbe.
LONDON, 23:00

Nagy-Britanniában 75 százalékkal ugrott meg az elmúlt három évben azok száma, akiket terrorizmushoz köthető bűncselekmények miatt zártak börtönbe.

A brit igazságügyi minisztérium döbbenetes adatai alapján az iszlám radikalizmus megállíthatatlanul terjed a börtönökben, legalább 700 olyan rab van, aki aktívan terjeszti a radikális nézeteket a börtönök falain belül. Az Európában terrortámadásokat elkövető legtöbb bevándorló szintén börtönben radikalizálódott.

Hogy megakadályozzák ezen nézetek terjedését, egy új, „szeparált központot” kívánnak létrehozni. Korábban már épült egy ilyen intézmény, a legelső ilyet még tavaly júliusban hozták létre, 2018 végére pedig megépül a harmadik.

A döntést egy 2015-ös jelentés után hozták meg, amely jelentés az iszlám szélsőségesek szegregált elzárását javasolta.

Megnöveltük az erőfeszítéseinket, ami azt jelenti, hogy száz terrorellenes specialista és 13 000-es személyzet fog segíteni abban, hogy felismerjük és idejében bejelentsük a gyanús viselkedést”

 – áll az igazságügyi minisztérium közleményében.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére