Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hímnemű lesz a keresztanya a Hamupipőkében

Ányos Miklós

2019.10.14. 14:00

Billy Porter fekete színész és LMBTQ-aktivista megerősítette, hogy ő fogja játszani a tündérkeresztanya szerepét a hamarosan bemutatásra kerülő Hamupipőke című filmben.

Nemrég jelentették be, hogy feldolgozás készül a sokak által ismert meséből, a Hamupipőkéből. Míg egyesek szerint az új Hamupipőke-feldolgozás a genderlobbi újabb őrülete, addig a remake készítői szerint ez csupán „a klasszikus mese modern elképzelése”. Porter korábban egy drámasorozatban játszott egy homoszexuális karaktert, amivel Emmy-díjat nyert. Ennek velejárójaként rendszeresen megnyilatkozik a gonosz homofóbokról, akikkel a karrierje során találkozott.

A New York-i Fesztivál közönségének a zeneipart például hatalmasnak, erőszakosnak és homofóbnak írta le. Az Emmy-díj átadásán is az amerikai homofóbia miatt panaszkodott.

„Jogom van itt lenni. Jogom van. Neked is jogod van, mindannyiunknak.” Meghívó birtokában egész biztos, azonban az általa képviselt „művészet” létjogosultságának már kevésbé.

Az 50 éves színész egyébként ripacskodásáról és botránykeltéséről is ismert. Az idei Oscar-díj-átadás alkalmával például női ruhában vonult végig a vörös szőnyegen.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére