Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hillary Clinton óva intette a demokratákat a transzgender-politikától

888.hu

2022.06.20. 10:40

Szerinte transzneműekkel nem lehet választást nyerni.

 

A múlt pénteken Hillary Clinton a Financial Timesnak nyilatkozva választ adott arra a kérdésre, hogy a demokratáknak mennyire kellene a transzneműekkel kapcsolatos kérdésekre összpontosítaniuk.

 

Úgy tűnik, hogy a demokraták mindent megtesznek azért, hogy választásokat veszítsenek azáltal, hogy olyan aktivista ügyeket emelnek ki, nevezetesen a transzneműek vitáját, amelyek csak egy kis kisebbség számára relevánsak. Mi értelme van JK Rowlingot fasisztának beállítani?”

– kérdezte a riporter.

 

Hillary Clinton azt mondta, hogy a következő választások megnyerése túlságosan fontos ahhoz, hogy a kedvenc témáival foglalkozzon.

 

Nézze, a legfontosabb dolog az, hogy megnyerjük a következő választást. Az alternatíva annyira ijesztő, hogy bármi, ami nem segít a győzelemben, nem lehet prioritás.”

– hangsúlyozta Clinton.

 

Nem ez volt az első alkalom, amikor Clinton óva intette a demokratákat a szélsőbaloldali politikától: 2021-ben azt tanácsolta nekik, hogy fontolják meg, milyen témákkal lehet valójában választásokat nyerni.

 

Azt hiszem, itt az ideje, hogy alaposan átgondoljuk, mivel lehet választásokat nyerni.”

– mondta akkor Clinton.

 

„Nézze, én az élénk vita híve vagyok. Szerintem ez jó, és lehetőséget ad az embereknek, hogy részesei legyenek a folyamatnak.” – tette hozzá.

De végső soron ez semmit sem jelent, ha nincs olyan kongresszusunk, amely véghezviszi a dolgokat, és nincs olyan Fehér Házunk, amelyre számíthatunk.”

 

Hillary Clinton aligha az egyetlen prominens demokrata, aki óva int a szélsőséges baloldali politikától.

 

Tavaly, amikor a republikánus Glenn Youngkin könnyedén megnyerte a virginiai kormányzói választást, James Carville demokrata stratéga a „woke”-ot okolta az eredményért.

 

A woke országszerte elnyomó hatással van a demokratákra. Néhányuknak el kellene menniük egy »éber« detoxikáló központba vagy valami hasonlóba.”

– fakadt ki Carville, majd hozzátette: „Olyan nyelvet használnak, amit az emberek egyszerűen nem ismernek, és ez kontraproduktív”.

 

Carville megjegyzései után komoly ellenszenvet váltott ki olyan baloldali demokraták részéről, akik úgy gondolják, hogy „a demokrata pártok eltávolodása a faji igazságosságtól csökkenti a szavazati jogok védelmének valószínűségét, és ezzel biztosítja a vereséget”.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére