Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hillary Clinton most a Soros-Sargentini-jelentés kapcsán próbál meg köztudatban maradni

Forisek Ádám

2018.10.09. 15:39

Hillary Clinton láthatóan továbbra sem tud megbékélni 2016-os brutális bukásával, és mivel már elnök valószínûleg nem lesz belõle, ezért kétségbeesetten kapálózik, hogy valahogy a köztudatban maradhasson. Ebben reménykedhetett akkor is, amikor a magyar kormány miatt sivalkodott egy jóízût.

Egészen elkeserítő látni, hogy a brüsszeli konzervatívok szavazataikkal Orbán Viktort védik – ideértve a brit konzervatívokat is"

kezdte sivalkodását a többszörösen bukott politikus, Hillary Clinton. Csalódását fejezte ki, szerinte a konzervatívok "sokat változtak Winston Churchill és Margaret Thatcher óta", és ez abban is látszik, hogy nem ítélték el "Orbán Viktor szélsőjobboldali kormányzatát."

Clinton természetesen mi más miatt támadta be a brit konzervatívokat, mint a Soros-Sargentini-jelentés miatt, amelynek szavazásán a britek 19 európai parlamenti képviselője közül mindössze három támogatta a tárgyi tévedéseken alapuló jelentést, míg a többiek mind ellene szavaztak.

Hillary Clinton előhozza a szokásos maszlagot, miszerint egy demokrácia kizárólag liberális lehet – ennek megfelelően úgy véli, az április nyolcadikai választás végeredménye még egyáltalán nem jelenti azt, hogy Magyarországon demokrácia lenne. Tőle mondjuk mást nem várhatunk, hiszen ő maga is Soros György zsebében volt a 2016-os amerikai elnökválasztás során.

Tipikusan jellemző Clintonra, és az ő politikai táborára ez a gondolkodás: ha egy szavazás végeredménye nekik nem tetszik, azonnal diktatúrát kiáltanak, de ha netalántán ők győznek, akkor máris minden rendben van. Ezt bizonyítja nekünk Clinton azzal, hogy szerinte az USA-ban is veszélyben a jogállam és a szabadság – persze azért, mert nem ő lett az elnök, hanem Trump.

Azt hihetné az ember, Clinton talán tanult valamit 2016-os csúfos veresége óta, de láthatóan még mindig ugyanabban a liberális pökhendiségben fürdőzik, mint eddig.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére