Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hihetetlenül gusztustalan módon ábrázolták Trumpot egy német karneválon

Pörge Béla

2018.02.12. 14:08

A düsseldorfi farsangi karneválon idén is bõven voltak politikailag releváns installációk, ezúttal Donald Trump kapta a legnagyobb pofont, de német politikusok mellett Theresa May, Jaroslaw Kaczynski és Orbán Viktor is elõkerült.
DÜSSELDORF, 14:08

A düsseldorfi farsangi karneválon idén is bőven voltak politikailag releváns installációk, ezúttal Donald Trump kapta a legnagyobb pofont, de német politikusok mellett Theresa May, Jaroslaw Kaczynski és Orbán Viktor is előkerült.

Tavaly is beszámoltunk a düsseldorfi farsangi felvonulás politikailag releváns kamionjairól, ezt megtesszük idén is, van miért.

 

Donald Trump megválasztása után közvetlenül is főszereplő volt, nácinak nevezték, lefejezték és megerőszakolta a szabadságot. Idén átkerült az erőszak másik oldalára, az orosz medve erőszakolja meg Trumpot. Nagyon liberális, nagyon progresszív!

Theresa May brit miniszterelnök a legutóbbi farsangon éppen öngyilkosságot követett el, most egy torzszülöttnek adott életet, ez is kifejezetten haladó karikatúra!

Természetesen nem maradt ki Orbán Viktor és Jaroslaw Kaczynski sem, ezúttal is egy kamionra kerültek, most viszont nem hernyóként ábrázolták őket.

A német belpolitikát is érintették a farsangon, Merkel egy fekete özvegy, aki a következő áldozatát várja, miközben Schulz saját magát darálja le.

A végére pedig egy kis migránssimogatás, hiszen csak a liberális világképnek megfelelő módon lehet gúnyolódni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére