Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hidvéghi Balázs: „életeket menteni úgy lehet, ha nem engedjük meg azt, hogy Európába illegálisan lehessen jönni”

Fodor-Horváth Zsófia

2019.10.03. 13:48

A bevándorláspártiak szerint a migránsokat taxiztató NGO-k nem követnek el bűncselekményt.

A Fidesz EP-delegációjának szóvivője a LIBE-bizottság ma délelőtti meghallgatását kommentálta:

Egészen elképesztő bevándorláspárti szeánszon vagyunk túl. Elfogadhatatlan és szélsőséges hozzászólásoknak a sorát lehetett hallani. A bevándorláspártiak a legkevésbé sem adják fel a terveiket, mindent elkövetnek, hogy azokat erőltessék. Idehívták ezt a Soros-hajót vezető, Rackete nevű hajóskapitányt, akit hősnek állítanak be. Ez egy álszent színjáték. Azt hánytorgatta fel az egyik bevándorláspárti képviselő a Frontex vezetőjének, hogy miért beszélt törvényességről.

Minden arról szól, hogy ráerőltessék az európai országokra a bevándorlókat, hogy fogadjanak el brüsszeli direktívákat, erről szólt ez a mai meghallgatás is.

A szóvivő szerint életeket menteni úgy lehet, ha nem engedjük meg azt, hogy Európába illegálisan lehessen jönni, ez ilyen egyszerű. Hidvéghi kiemelte: mindaz, ami ma itt elhangzott, valamint amit a bevándorláspártiak erőltetnek azon alapszik, hogy igenis lehessen a szabályokat áthágva, a határokat megsértve, illegálisan Európa országaiba betérnie bárkinek, akinek az éppen eszébe jut, hiszen akkor akár fel is veheti egy ilyen Soros-hajó és elszállítja az adott országba, ahogy Rackete is tette.

Kiderült azóta, hogy Rackete hajóján három kegyetlen bűnöző is helyt kapott. Elítélt bűnözők, akik embereket kínoztak és gyilkosságokat követtek el. Őket ő szállította be a hajóján Európába. Ennek a felvetésére sem reagált semmit a meghallgatáson sem Rackete, sem a többiek.

A szóvivő meggyőződése: „Minden erőnket arra kell fordítanunk, hogy Magyarország megvédhesse magát ezektől az erőktől.”

Hidvéghi Balázs kérdésünkre elmondta:

Nehéz határt szabni Brüsszel azon támogatásának, ami a civil szervezetek és az embercsempészek együttműködését illeti. Bár a LIBE szélsőségesen liberális bizottság, de még így is elképesztő az a tényt hogy egy EP-képviselő azt kéri számon a Frontex vezetőjétől, hogy az miért beszél egyáltalán a törvényességről, és miért mondja, hogy a törvényesség számára fontos. A megfelelő demokratikus politikai eszközökkel kell harcolni ezen erők ellen. Az Európai Tanácsban, ahol a kormányfők döntenek, józanabb megközelítés dominál, ebben bízhatunk.

 

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Egy agglegény titkos naplójából

Egy agglegény titkos naplójából

A kultúrrendőr – Pozsonyi (b)irodalma

Összeáll a CDU a szélsőbaloldallal

Összeáll a CDU a szélsőbaloldallal

Aztán 2021-ben ismét választások lesznek Türingiában, miután korábban „nem megfelelő” eredmény született a német tartományban.

Már olaszországi áldozata is van a koronavírusnak

Olaszországban is van már halálos áldozata az új koronavírusnak – jelentette péntek éjjel az ANSA olasz hírügynökség.

Micsoda nap volt: Soros a franciák előtt is lebukott, Gyurcsány vagyonnyilatkozata gyanús, Hadházy politikai végnapjai közelednek

Micsoda nap volt: Soros a franciák előtt is lebukott, Gyurcsány vagyonnyilatkozata gyanús, Hadházy politikai végnapjai közelednek

A mögöttünk hagyott órák során kiderült, hogy már a franciáknak is feltűnt Soros Magyarország elleni aknamunkája, ahogy a választóknak is az, hogy valami nem stimmel Gyurcsány vagyonnyilatkozatával. Továbbá az is valószínűsíthető, hogy Hadházy Ákos politikai végnapjai is egyre közelednek.

A londoni Szent Pál-székesegyházat akarta felrobbantani egy öngyilkosmerénylő-jelölt

A londoni Szent Pál-székesegyházat akarta felrobbantani egy öngyilkosmerénylő-jelölt

Őrizetbe vétele előtt két, magát szintén terrorszimpatizáns házaspárnak kiadó titkosszolgálati tisztnek mondta el részletesen tervét, és tőlük kérte, hogy szerezzenek neki pokolgépet a tervezett merénylethez. Rosszul tette.

Úgy tűnik, mégsem a szibériai metán lesz a végzetünk

Úgy tűnik, mégsem a szibériai metán lesz a végzetünk

Egy new york-i egyetem kutatói vették a fáradtságot, és átvizsgáltak néhány tonnányi antarktiszi gleccsermintát, és a véltnél nagyságrendekkel kevesebb metánt találtak az ősi levegőbuborékokban, mint a modellek alapján találniuk kellett volna.

Orbán Viktor az uniós csúcsról: ambíciózus Európához ambíciózus költségvetés kell, elfogadhatatlan négy nettó befizető ország álláspontja

Orbán Viktor az uniós csúcsról: ambíciózus Európához ambíciózus költségvetés kell, elfogadhatatlan négy nettó befizető ország álláspontja

Ha valóban akarunk csinálni valamit Európában a hatérvédelem, a digitalizáció, az iparpolitika, a mezőgazdaság, a kohézió, az infrastruktúra-fejlesztés területén, akkor nem állhatunk meg 1 százaléknál, hanem vállani kell, hogy 1,3 százalékot kell mindenkinek befizetnie – nyilatkozta a miniszterelnök.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére