Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hiába vár több ezer angol lakhatásra, a migránsok hét szobás házat kapnak

Sümeghi Lóránt

2017.07.13. 14:58

Annak ellenére, hogy több mint ezer tõsgyökeres angol várakozik szociális lakhatásra az angliai Kelet-Sussex megyében, az önkormányzat úgy döntött, ebben a kérdésben elsõbbséget élveznek a migránsok.
RYE, 14:58

Annak ellenére, hogy több mint ezer tősgyökeres angol várakozik szociális lakhatásra az angliai Kelet-Sussex megyében, az önkormányzat úgy döntött, ebben a kérdésben elsőbbséget élveznek a migránsok.

Komoly helyi felháborodáshoz vezetett az az önkormányzati döntés, melynek keretében egy 400 ezer angol fontot érő - amely átszámítva mintegy 135 millió forint -, hét szobás ingatlant felajánlottak szíriai migránsok számára. A kezdeményezés annak a brit migrációs tervnek a része, mely előírja: 2020-ig bezárólag mintegy 20 ezer közel-keleti és afrikai migránst kell Nagy-Britanniának nemcsak befogadnia, hanem elszállásolnia is.

Felháborítónak tartom ezt a döntést, hiszen mások is igénybe vehetnék ezt az ingatlant, mondjuk három vagy négy gyermekes családok, vagy veteránok"

- mondta az ügy kapcsán egy környékbeli.

Az ügy pikantériája az, hogy az ominózus ingatlan pontosan abba a választási körzetbe esik, amelyik a brit belügyminiszter, Amber Ruddhoz tartozik, aki a múltban több ízben is foglalkozott már a brit szociális lakhatás problematikájával. A bevándorlásellenes UKIP politikusa, Jane Collins szerint

az efféle hozzáállás tökéletesen alátámasztja azt a tényt, hogy a kormány nem a brit embereket helyezi előtérbe."

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére