Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hiába tiltották le, még mindig több száz millió ember nézheti az iszlamista gyûlöletprédikátor adásait

Csordás Bettina

2018.11.23. 09:58

Zakir Naik a Peace TV "sztárja", a csatorna közel 100 millió embert ér el világszerte. A gyûlöletprédikátor közvetítéseiben többször is Oszama bin Laden mellett tett hitet.

Egy indiai szélsőséges több millió brit otthonába férkőzött be annak ellenére, hogy korábban már kitiltották az országból. Zakir Naik jelenleg a Peace TV-n szónokol, műsora a Sky előfizetői számára elérhető.

A szélsőséges Naik már többször megsértette a műsorszórási szabályokat, amelyek miatt 2010-ben kitiltották az Egyesült Királyságból. Zakir Naik közvetítéseiben számtalanszor a hírhedt terrorista, Oszama bin Laden melletti hűségéről tett tanúbizonyságot. Egy 2006-os közvetítésben például úgy fogalmazott: ha bin Laden az iszlám ellenségeivel harcol, akkor ő és az összes muszlim vele van.

2010-ben Theresa May még belügyminiszterként tiltotta ki az Egyesült Királyságból Zakir Naikot, de korábban David Cameron is "gyűlöletkeltőnek" nevezte a szélsőséges indiait.

A Peace TV hírhedt antiszemita nézeteiről. Zakir Naik televíziós főhadiszállása Dubajban van, innen közvetíti nap mint nap szélsőséges közvetítéseit. Anyagi támogatást a birminghami jótékonysági szervezeten keresztül szerzett, ami gyakorlatilag a brit adófizetők pénzéből lett finanszírozva.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére