Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hiába a leleplezés, egy volt CIA-s szerint nem fog leállni a CNN hazudozása az oroszokról

Forisek Ádám

2017.06.28. 21:58

A CIA egy korábbi elemzõje szerint a CNN Trumppal és oroszokkal kapcsolatos hazugságkampánya nem fog egyhamar leállni.
WASHINGTON, 21:58

A CIA egy korábbi elemzője szerint a CNN Trumppal és oroszokkal kapcsolatos hazugságkampánya nem fog egyhamar leállni.

John Kiriakou a CIA volt munkatársa, most a Veterán Hírszerzők a Józan Észért (VIPS) nevű csoport informátoraként dolgozik. Õ beszélt arról, hogy a CNN, és az Egyesült Államokban mainstreamnek számító médiumok erősen kétségbe vonható bizonyítékok alapján próbálják meg Trumpot befeketíteni.

Bíznunk kellene az FBI, a CIA és a kongresszus szavahihetőségében. Nos, szerintünk ez hiba, és bizonyítékokra van szükségünk, amivel úgy tűnik a CNN nem rendelkezik.”

A magyarázat Kiriakou szerint egyszerű: ezekkel a sztorikkal pörgetheti fel a csatorna a nézettséget, így pedig több jövedelem folyik be reklámokból.

Az amerikai média mocskos kis titka az, hogy teljesen üzleti alapon működik. Lényegében óriási vállalatokként működnek, akiket csak a pénz motivál. Ezért kell egyre durvább sztorikat lehozniuk, ám ezek nem mindig tükrözik az igazságot.”

A CNN botrányáról a 888.hu is beszámolt. A Project Veritas tényfeltáró munkacsoport rejtett kamerás felvételén lepleződött le a csatorna, ahol kiderült: pusztán a nézettség miatt hazudnak arról, hogy Trump kapcsolatban áll az oroszokkal.

Több, hírszerzésben korábban dolgozó kollégámmal egyetértünk abban, hogy semmilyen bizonyíték nincsen arra, hogy Trump összebeszélt volna az orosz kormánnyal, orosz hekkerekkel, vagy bárkivel Oroszországból.”

Kiriakou szerint a vizsgálat, amely Trump Oroszországhoz fűződő viszonyát próbálja feltárni, nem kecsegtet semmilyen eredménnyel, ugyanakkor ez nem fogja eltántorítani a demokratákat az összeesküvés-elméletek további hangoztatásától:

Washingtonban egyértelműen az a vélekedés, hogy Trump elnököt csak úgy lehet megdönteni, ha összekötik személyét az oroszokkal. A demokrata képviselők vehemensen követik ezt a taktikát, akárcsak a mainstream média – leszámítva a Fox Newst.” 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére