Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hétszer szúrta meg a fiatal nőt a fekete férfi, mert elutasította

Ányos Miklós

2019.10.14. 10:08

Hétszer szúrta meg egy késsel az islingtoni fiatal nőt a fekete Joseph Martelli, miután a nő elutasította a közeledését.

Martelli azzal próbálta megúszni a felelősségre vonást, hogy a nő a bőrszíne miatt utasította el. Ilyen enyhítő körülményt szerencsére az angolszász jog sem ismer, ezért emberölési kísérletért fogják elítélni. Ráadásul az áldozat állítólag korábban a barátnője volt, így még nevetségesebb a támadó indoklása.

A 23 éves Martelli az áldozatát a padlóra lökte otthonában, a Holloway negyedben, miután a lány elhúzódott tőle. „Azért, mert fekete vagyok?” – üvöltötte reakcióként Martelli, majd elkezdte fojtogatni a fiatal nőt, és egy késsel négyszer hasba és háromszor nyakon szúrta.

Óriási szerencséje volt a nőnek, hogy sikerült elmenekülnie a lakásból és orvosi segítséget kaphatott az egyik közelben lévő traumaközpontban. Ezeket a központokat nemrég hozták létre, hogy csökkentsék az emberölések és a súlyos sérülések miatti elhalálozások számát, melyekből Angliában körülbelül 1700 történik évente.

Ez egy sokkoló támadás volt egy fiatal nő ellen. Teljesen értelmetlen és érthetetlen, az áldozat pedig szerencsés, hogy élve megúszta

– kommentálta az ügyészség egy munkatársa. „A vádemelés magában foglalja az áldozat tanúvallomását, a padló és a véres ruhák mosógépben való tisztításának ügyetlen kísérletéből származó DNS-bizonyítékokat. Az áldozat elmondta azt is, hogy Martelli korábban hasonló módon fojtogatta őt a konyhában.”

Egy nőket védő szervezet, a Solace Women's Aid szóvivője szintén leírta, hogy a támadás „szörnyű”, és felszólította a bíróságot, hogy ítélje szigorú büntetésre az elkövetőt. „Ijesztő, hogy ha egy nő nemet mond, az egy ilyen gonosz, életveszélyes támadáshoz vezet” – mondta.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére