Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hét migráns erõszakolt meg egy láncra vert svéd nõt

888.hu

2017.01.16. 14:05

Borzalmas hír rázta meg Svédországot. Szíriai férfiak láncra verve tartottak egy elrabolt svéd nõt.
HELSINGBORG, 13:48

Borzalmas hír rázta meg Svédországot. Szíriai férfiak láncra verve tartottak egy elrabolt svéd nőt. Az elmúlt időszakban 70 százalékkal ugrott meg a szexuális bűncselekmények száma Svédországban.

Svéd sajtóinformációk szerint a rendőrség ellenőrzést tartott Helsingborgban egy közel-keleti vízipipabárban – amit két szíriai menedékkérő, a 28 éves Khaled Azez Hegrs és a 23 éves Tareq Bakkar üzemeltetett – ahol egy korábban Malmőből elrabolt svéd nőt találtak láncra verve a pincében.

Miután a szír férfiak megkapták Svédországban a menekültstátuszt, a beilleszkedésük meggyorsítása érdekében önkéntesek segítettek nekik beindítani a saját üzletüket.

A  Geller Report beszámolója szerint a nőt fegyverrel rabolták el Malmőből, majd Helsingborgba szállították, ahol a vízipipabár pincéjében egy vízvezetékhez láncolták, és többször szexuális együttlétre kényszerítették. A svéd nőt legalább hét férfi erőszakolta meg a fogva tartása során.

A rendőrség szerint legalább egy alkalommal egyszerre két férfi erőszakolta meg az áldozatot.

Alig kaptak büntetést 

A bár tulajdonosai – Hegrs és Bakkar – mindössze 4 év börtönt kaptak nemi erőszakért és 30.000 dollár kártérítést kell fizetniük.

Emberrablás és kínzás vádjában azonban nem találták őket bűnösnek. A bíró végül beleegyezett a két férfi deportálásába, de az elítéltek fellebbezhetnek – írja a Magyar Idők

A bíróságnak meglepő és felháborító módon egyelőre nem sikerült elítélnie az eset kapcsán a bűnrészességgel megvádolt öt másik, szintén szír származású migránst.

A szörnyű eset kérdéseket vet fel azzal kapcsolatban, hogy Svédországban miként kezelik a migránsokat, hogy bírálják el a kérelmeiket. Tareq Bakkar, az egyik elkövető 2014-ben érkezett Svédországba és közel 800 dollár havi segélyt és ingyenes iskoláztatást kapott az adófizetők pénzéből.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére