Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Helyszíni felvételek a migránskaraván kerítésmászó akcióiról | VIDEÓ

Csordás Bettina

2018.11.14. 15:28

A migránsok elsõ csoportja már elérte az amerikai-mexikói határt, többen már a kerítéseket ostromolják. Helyszíni felvételek következnek!

Ahogy arról beszámoltunk, a migránskaraván leggyorsabbjai már az amerikai-mexikói határnál vannak, tömegesen próbálnak átjutni a kerítés túloldalára.

Több helyszíni felvétel is napvilágra került a migránskaraván kerítésmászó akcióiról. A mexikói hírügynökségek által közzétett videofelvételeken jól látszik, hogy a migránskaraván eleje hogyan éri el az amerikai-mexikói határt. A migránsok közül többen már a kerítéseket másszák.

Amerikai határőrök is megérkeztek a helyszínre, de még nem avatkoztak be, csak figyelték a határsértőket. A migránsok társai a tengerbe nyúló kerítés túloldalán maradtak, egyesek közülük bemerészkedtek a tengerbe is.

Trump több mint 5000 amerikai katonát vezényelt ki a déli határhoz, hogy segítse a szolgálatot teljesítő határvédők munkáját a migránskaraván visszaszorításában.

 

Az Egyesült Államok határához még több migráns közelít. Az illegális bevándorlók nagyobb csoportja október 13-án kelt útra a hondurasi San Pedro Sula városából. Az elsősorban Guatemalából, Hondurasból és Salvadorból származó migránsok szintén az Egyesült Államok határához tartanak. Donald Trump többször is kijelentette, hogy a karaván tagjai nem léphetnek be az Egyesült Államok területére, ennek megfelelően további intézkedéseket eszközölt a bevándorlók visszaszorítására: további 5000 katonát vezényelt ki a déli határra, a Nemzeti Gárdával és szögesdrót kerítéssel próbálja a migránsokat megfékezni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére