Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Helyretették a twitterezõk a hisztizõ Verhofstadtot

Forisek Ádám

2018.04.06. 18:00

Az európai liberális fogtündér a magyar választási plakátok miatt sivalkodott egyet, ezzel azonban beleszaladt a pofonba.

Guy Verhofstadt a leghangosabb támadója Magyarországnak, számos alkalommal beleszállt már hazánkba a migráció következetes elutasítása miatt. Nincs ez másképp most sem, a Twitterén a magyar választási plakátokat támadta be, propagandának nevezte azokat. Azt kifogásolta, hogy Magyarország a támogatásokra igényt tart, de az uniós értékeire viszont nemet mond.

A twitterezők a következő kommentárokat szánták a liberális képviselőnek:

Az »értékeid« (amelyek nem szólnak másról, mint a hatalomról és a pénzről) ahhoz vezettek, hogy megerőszakoltak és megöltek több ezer férfit, nőt és gyereket szerte Európában. Semmi baj nincs azzal, ha ettől megvéded a polgáraidat."

Szerintem azt fogod tapasztalni, hogy az európaiak zöme egyetért a magyarokkal, és undorodnak attól, hogy próbálod a harmadik világot Európába importálni."

 A magyar kormány védi a magyar embereket. Nahát, micsoda újdonság!"

A plakáton szereplő képek jóval azelőtt készültek, hogy a UKIP felhasználta volna őket. Miért támogatja az unió az inváziót, az emberkereskedelmet és az uniós polgárok gyilkolását?"

A franciák tömegével küldik vissza a migránsokat, az olaszok pedig pont most szavaztak az európai jelöltek ellen. Úgy tűnik, te vagy az, aki eltávolodott az európai emberek értékeitől."

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére