Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hekkertámadás érte a német rendõrség berlini merénylettel kapcsolatos honlapját

888.hu

2016.12.22. 09:28

A német szövetségi rendõrség létrehozott egy weboldalt, amelyre a berlini mészárlás túlélõi feltölthették a támadásról készített képeket és videókat. A rendõrség azt kérte, hogy a szemtanúk ne a közösségi oldalakra, hanem ide töltsék fel anyagaikat. Kedden hekkertámadás érte az oldalt.
BERLIN, 9:28

A német szövetségi rendőrség létrehozott egy weboldalt, amelyre a berlini mészárlás túlélői feltölthették a támadásról készített képeket és videókat. A rendőrség azt kérte, hogy a szemtanúk ne a közösségi oldalakra, hanem ide töltsék fel anyagaikat. Kedden hekkertámadás érte az oldalt.

A Német Szövetségi Bűnügyi Hivatal (BKA) megerősítette azokat a sajtóhíreket, amelyek szerint kedden hekkertámadás érte a berlini merénylettel kapcsolatban létrehozott weboldalukat – írja a DW. A honlap ellen úgynevezett túlterheléses támadást indítottak ismeretlenek, amellyel egy időre elérhetetlenné tették az oldalt. Egy ilyen támadás során annyi oldalletöltéssel kapcsolatos kérés érkezik a honlapra, hogy az túlterhelődik és leáll.

A támadás kedden délután 5 óra és fél 8 között zajlott, mindössze egy nappal azután, hogy egy iszlamista belevezetett egy kamiont a Breitscheidplatzon felállított karácsonyi vásárba. A merényletben 12-en meghaltak és 49-en megsebesültek. A támadást az Iszlám Állam vállalta magára.

Mindent megteszünk, hogy biztosítsuk a hozzáférést"

– mondta a BKA szóvivője a honlappal kapcsolatban. Hozzátette: egyelőre nem tudják, hogy ki áll a hekkertámadás mögött.

A BKA közölte, hogy a weboldal, amely azért jött létre, hogy a szemtanúk feltölthessék képeiket és videóikat, hamar helyreállt a támadás után.

A német rendőrség még mindig keresi a terrortámadással gyanúsított férfit. Habár egy feltételezett elkövetőt hétfőn letartóztattak, másnap azonban bizonyítékok hiánya miatt elengedték. Az embervadászat jelenleg egy tunéziai származású férfi ellen folyik, aki feltehetőleg a 20 éveiben jár, és akinek megtalálták a dokumentumait a merénylethez használt kamionban. A hatóságok átkutatják Emmerich városát és az ott lévő befogadóállomást, ugyanis a gyanú szerint a támadó korábban ott lakott. A város a német-holland határ közelében van.

A Bild információi szerint a támadót korábban ismerte a rendőrség: erőszakos cselekmények miatt körözték, ám nem került előzetes letartóztatásba, mivel a hatóságok szem elől vesztették. A férfit korábban terrorszervezetekkel is kapcsolatba hozta a német rendőrség.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére