Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Havi több mint félmillióért kér tanácsokat a Momentum a hazaáruló kampányához

Balázs Ferenc

2020.10.21. 13:20

Jó üzletnek láthatta a Brüsszelben nyíltan magyarellenes kampányt folytató Donáth Anna szakmai stábjába való beállást Ceglédi Zoltán politikai elemző. A publicistaként és humoristaként is ismert Ceglédi a Momentum helyi szakembereként van bejegyezve, munkájáért nem kevesebb mint bruttó 865 ezer forintot kap.

Míg Ceglédi Zoltán két éve még azt nyilatkozta, hogy

nem dolga a politikusok munkáját elvégezni, és nekik kampányolni”,

mára csúnyán meghazudtolta magát, és hivatalosan is tanácsadói feladatot lát el a Momentum rendre hazája ellen forduló, de a jogállamisági vitában súlyosan elvérző képviselője, Donáth Anna mellett.

Mindezt a komédiás elemző maga ismerte el a Telex megkeresésére válaszolva. Közölte:

egyéves határozott idejű szerződés alapján ad tanácsokat az ellenzéki pártnak,

legfőbb feladata a kommunikációs tervezés, az Európai Parlamentben végzett képviselői munka magyarországi bemutatása, de ezek mellett kampányötletekkel és stratégiai tanácsadással is segíti Fegyőréket.

A 444.hu adatkérése nyomán az is kiderült, hogy a Momentum szakmai stábja további, erősen kormánykritikus szereplőkkel bővült, ilyen Szakács András politológus, aki mostantól január végéig összesen

több mint két és fél millió forintot kap kommunikációs tréningekért,

vagy Mécs János, a párt korábbi elnökségi tagja, aki 166 ezerért ad alkotmányjogi tanácsokat a Momentumnak. Ugye emlékszünk, ő volt az, aki iróniával magyarázott bejegyzésében en bloc „leparasztozta” a vidékieket – „Istenem, de utálom a vidékieket!” felütéssel.

Nem meglepő, hogy érdemi munkát végző szakemberek helyett

Orbán-fóbiás megmondóemberek határozzák meg a Momentum fejlődési irányát,

amíg a párt, elnökével, Fekete-Győr Andrással az élen, arra építi politikáját, hogy külföldi, globalista érdekeket helyez a magyar emberek érdekei elé. Ez a sokadik hazaárulásuk az után, hogy Erdélyben a román mellett kampányoltak a magyar jelölttel szemben, nem beszélve Donáth Anna akcióiról, amelyekkel uniós forrásoktól akarja megfosztani saját hazáját Brüsszelben.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére