Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hatalmas szilveszteri erõszakhullám Németországban

Horváth József György

2016.01.05. 16:33

Az egész országot sokkolták a szilveszter után nyilvánosságra hozott rendõrségi jelentések. Németország-szerte több mint 1000 fiatal férfi van a gyanúsítottak között.
KÖLN, 16:33

Az egész országot sokkolták az újév után nyilvánosságra hozott rendőrségi jelentések. Németország-szerte több mint 1000 fiatal férfi van a gyanúsítottak között.

A kölni vonatállomás környékén több mint 80 alkalommal hívták ki a rendőrséget szexuális zaklatás és rablás miatt. Az sértettek nagy része nő. A rendőrség csoportosan elkövetett garázdaság vádjával több mint 1000 fiatal férfit keres. A jelentések és a helyszíni beszámolók szerint az elkövetők arabok és észak-afrikaiak voltak, akik nagyobb bandákba tömörülve követték el az erőszakos bűncselekményeket.

Kölnben egy nőt meg is erőszakoltak szilveszter éjjel. Szexuális zaklatásról mások is beszámoltak: a sértettekkel szemben erőszakos fogdosást és verbális erőszakot alkalmaztak az elkövetők.

December 31-én bandába verődött, fiatal férfiakból álló csoportok több erőszakos bűncselekményt is elkövettek. Fellépésük agresszív volt, többségük részeg volt"

– nyilatkozta a kölni rendőrség szóvivője. 

Nemcsak Kölnben, hanem Hamburgban is több erőszakos bűncselekményt jelentettek. A sértettek többsége szintén nő, köztük egy hamburgi rendőrnő is, akit szexuálisan zaklattak. A legtöbb esetben itt is rablások történtek.

Az esetek híre teljesen megrázta a német közvéleményt. Az aggodalom egyre nagyobb, ugyanis februárban kezdetét veszik a sörfesztiválok az országban. Az utcai karneválok alkalmával a közterületen történő alkoholfogyasztás, így az erőszakcselekmények elkövetésének a lehetősége is megnő.

(BBC)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére