Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hatalmas össztûz zúdult a holland rendõrségre, amiért marokkóinak nevezték a marokkóiakat

Horváth Tamás

2019.02.05. 18:38

A migránssimogatók által kedvelt Hollandiában bevett gyakorlat, hogy a valóságot feláldozzák a píszí oltárán.

Továbbra sem lassít a németalföldi píszíexpressz, ezúttal az utrechti rendőrökre zúdult bevándorláspárti össztűz, miután a több helyi rablást is elkövető bűnözői banda tagjairól azt állították a rablássorozat után kiadott első jelentésükben, hogy vélhetően marokkóiak, tudniillik a szem- és fültanúk vallomásai szerint a bűncselekmények elkövetésekor a marokkóiakra jellemző utcai nyelvet beszélték.

A hatóságok ezt az adalékot azért adták meg, hogy megkönnyítsék a nyomozást, hátha valaki ez alapján tud a gyanúsítottak személyével összefüggésben hasznos információkkal szolgálni.

A város polgármestere, a bevándorláspárti Szabad Demokrata Néppárt színeiben politizáló Jan van Zanen azonban sajnálatát fejezte ki, hogy a rendőrség marokkói elkövetőknek nevezte a marokkói elkövetőket, szerinte ebben az esetben „nem lett volna szabad a marokkói szót használni”.

A rendőrségi jelentésekben nem helyénvaló kitérni az etnikai sajátosságokra, kivéve amikor eltűnt embereket keresünk, az ő megtalálásukban tényleg sokat segíthet, ha ismerjük, hogy melyik etnikumhoz tartoznak”

nyilatkozta a polgármester az RTV Utrechtnek.

Az elkövetők származásának megemlítése alaposan kiverte a biztosítékot a Denk elnevezésű migránspárti holland pártnál is, mely a 2017-es országgyűlési választásokon három mandátumot is szerzett.

A Denk utrechti alapszervezetének elnöke, Mahmut Sungur felszólította a polgármestert, hogy határolódjon el a rendőrségi jelentéstől.

A polgármester úr egyetért velünk abban, hogy a rendőrség szóhasználata súlyosan megbélyegzi a marokkói kisebbséget?”

– tette fel a kérdést Mahmut Sungur.

A baloldali párt általában kapva kap az alkalmon, ha Hollandia felbomló etnikai homogenitása van terítéken, a párt egyik parlamenti képviselője, Tunahan Kuzu korábban azt nyilatkozta, hogy azok az őshonos hollandok, akik problémásnak tartják az ország megváltozó etnikai összetételét,

elmehetnek a p888csába."

2016-ban pedig azzal hívta fel magára a figyelmet a Denk, hogy egy ezerfős, "rasszizmus elleni rendőrség" felállítását szorgalmazták, ugyanis szerintük Hollandiában túlságosan kevés ember ellen indul eljárás a rasszizmus és a diszkrimináció egyéb fajtái miatt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére