Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Harry hercegből átlagember lett

888.hu

2020.01.20. 09:08

Harry herceg egy tegnap esti jótékonysági esten beszélt arról, hogy feleségével nem volt más választásuk, mindkettejüknek vissza kellett lépniük a brit királyi családban betöltött hivatalos szerepüktől.

Az udvar a hétvégén jelentette be, hogy Harry és Meghan gyakorlatilag kivonul a királyi családból, legalábbis a monarchia hivatalos programjaiban a továbbiakban nem vesznek részt, közpénzellátmányban ezentúl nem részesülnek és Harry nagymamáját, II. Erzsébet királynőt sem képviselhetik hivatalos fórumokon. A házaspár továbbá nem használja majd az Ő Királyi Fensége (His/Her Royal Highness, HRH) titulust sem, amelyre Harry az uralkodó egyenes ági leszármazottjaként, Meghan hercegné pedig Harry feleségeként tarthatott igényt.

Harry átlagpolgárként vasárnap este arról beszélt, nagyon elszomorítja, hogy a helyzet idáig fajult, nem könnyű szívvel hozta meg azt a döntést, hogy visszalép hivatalos funkcióitól. Meghannal együtt azt remélték, hogy a továbbiakban is szolgálhatják a királynőt, a Nemzetközösséget és a fegyveres erők azon szervezeteit, amelyekhez ő kötődik, de mindezt közpénzek igénybevétele nélkül szerették volna tenni. „Sajnos azonban ez nem bizonyult lehetségesnek”.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére