Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hamis papírokkal próbálkoztak a migránsok

Nagy Gábor

2018.07.30. 18:12

Több tucat, hamisított okmányokkal más európai országokba beutazni tervezõ migránst tartóztattak le a görög hatóságok Kréta szigetén az utóbbi egy hétben.
IRÁKLIO, 18:12

Több tucat, hamisított okmányokkal más európai országokba beutazni tervező migránst tartóztattak le a görög hatóságok Kréta szigetén az utóbbi egy hétben - közölte a görög rendőrség hétfőn.

A letartóztatott 66 migráns hamisított útlevelekkel és személyi igazolványokkal próbált Németországba, Franciaországba és más nyugat- és közép-európai országokba tartó légi járatokra felszállni Heraklion, Hanía és Szitia városok repülőterein.

A görögországi turista időszak alatt nem ritka, hogy a görög rendőrség hamis okmányokat birtokló migránsokat fog el. Az embercsempészek jól jövedelmező üzletet csináltak az okmányhamisításból, mióta az Európába irányuló balkáni migránsútvonalat lezárták.

A Nemzetközi Migrációs Szervezet (IOM) július közepén közölte: az idén már meghaladta az 50 ezret az Európába érkezettek száma, mintegy 35 százalékukat Olaszország és Spanyolország fogadta be, 29 százalékukat Görögország.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére