Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hamis papírokkal jutott be Németországba egy Bundesliga-játékos

Pörge Béla

2019.08.07. 19:28

A jelenleg a német másodosztályban szereplő Hamburg egyik középpályása illegális bevándorló, aki hamis papírokkal utazott be Németországba 2015-ben.

A Junge Freiheit a Sport-Bild forrásaira hivatkozva arról ír, hogy a Bundesliga kettőben szereplő Hamburg középpályása, Bakery Jatta hamis papírokkal érkezett Németországba 2015 nyarán. A focista a papírjai szerint 1998-ban született, ám valójában 1995-ben látta meg a napvilágot, ráadásul a neve nem Bakery Jatta, hanem Bakary Daffeh.

Bakery Jatta, aki lehet, hogy valójában Bakary Daffeh | Fotó: Twitter

A hamis születési dátum azért is nagyon fontos, mert 18 éven aluliként sokkal könnyebben kaphatott menedékjogot Németországban, illetve a Hamburg csak akkor tudott vele profi szerződést kötni, amikor a játékos (papíron) betöltötte a 18. életévét.

Egy korábban Afrikában dolgozó edző elmondta, hogy a játékos több klubban is megfordult, sőt, a gambiai U20-as válogatottnak is a tagja volt. Több korábbi edzője is felismerte a játékost, akit Bakary Daffeh néven azonosítottak. A játékos egyébként egy 2016-os interjúban azt állította, hogy Afrikában nincsenek klubcsapatok, ő nem focizott egyben sem.

A Hamburg érdekesen reagált a botrányra: Bernd Hoffmann, a HSV elnöke azt állítja, hogy Bakery Jatta (ő így hivatkozott rá) érvényes igazolványokat mutatott be, amikor a csapathoz igazolt.

Bakery nagyon hamar integrálódott a csapatba. Játékosként és emberként is megbecsüljük őt

– mondta Hoffmann.

Jatta vagy Daffeh (nem tudni, melyik az igazi neve) 43 Bundesliga-meccsen (játszott az első osztályban is) négy gólt szerzett.

FRISS: Az FC Nürnberg megóvta a hétvégi meccsét, melyet 4–0-ra elvesztett a Hamburg ellen. Az óvás oka Bakery Jatta (vagy Bakary Daffeh) botránya, mert a játékos pályán volt az említett találkozón. Ha kiderül, hogy tényleg hamis papírokkal igazolt a Hamburgba, akár el is vehetik a csapattól a győzelmet.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére