Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hamarosan szülni fog egy 20 éves brit férfi

888.hu

2017.01.09. 07:28

Egy 20 éves fiatalember lesz az elsõ az Egyesült Királyságban, aki férfiként fog gyermeket szülni, miután a Facebookon talált magának spermadonort.
GLOUCESTER, 7:28

Egy 20 éves fiatalember lesz az első az Egyesült Királyságban, aki férfiként fog gyermeket szülni, miután a Facebookon talált magának spermadonort.

Hayden Cross hivatalos neme: férfi. Nőként született és tiniként hormonterápiába kezdett, hogy férfivá változhasson. Ám az átváltozást jelenleg szünetelteti, ugyanis egy másféle átalakuláson is átmegy: férfiból apává válik.

Cross nehézségekbe ütközött az anyává/apává válás rögös útján, ugyanis az NHS, a brit egészségügy megtagadta az ingyenes segítséget a férfitól, hogy az lefagyaszthassa petesejtjeit. A beavatkozásért 4000 fontot kellett volna fizetnie. Így nem maradt más választása: a Facebookon keresett spermadonort – írja a Sun.

A Facebookon megkeresett egy csoportot, amelyet azóta megszüntettek. A donor házhoz vitte a spermát, amelyet Cross egy fecskendő segítségével saját magának adott be. Szerencséje volt, hiszen már az első alkalommal teherbe esett. Az apával kapcsolatban állítása szerint nem emlékszik semmire, az illető be sem akart mutatkozni, csupán annyit mondott, hogy örül, hogy segíthetett.

Azt szeretném, ha a gyermekem mindenből a legjobbat kapná. Én leszek a legjobb apa"

– nyilatkozta Cross.

A férfi a szülés után folytatja az átalakulást: leveteti a melleit és kiveteti a petefészkét. Jelenleg munkanélküli, korábban pénztárosként dolgozott egy szupermarketben.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére