Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Halállal fenyegetik a Biden fiának korrupciós botrányát nyilvánosságra hozó informatikust

888.hu - Origo

2020.11.28. 17:31

Röviden: tovább tombol a radikális baloldal Amerikában. Bővebben: Sokan abban reménykedtek, hogy miután Joe Bident megválasztják az Egyesült Államok elnökének, a radikális baloldali erőszakhullámnak, gyújtogatásnak, fosztogatásnak is vége lesz, hiszen a szélsőségesek elérték céljukat: egy demokrata politikus kerül a Fehér Házba. Ez azonban nem következett be, a radikális baloldal ismét utcára vonult és erőszakkal fenyeget.

 

Ennek egyrészt az a magyarázata, hogy Biden a demokraták mérsékelt szárnyához tartozik, a mérsékeltekkel pedig le akarnak számolni a radikális baloldaliak, másrészt az Antifa nem pártlogikát követ, hanem az anarchokommunizmusban hisz, és ebből kifolyólag rombolni akar. Nem mellékesen most egy olyan amerikai elnököt neveznek náci gyarmatosítónak, aki a rabszolgák felszabadításáért küzdött és a feketéket védelmezte. Közben a Biden család korrupciós botrányát kirobbantó laptopszerviz tulajdonosa kénytelen volt elmenekülni a halálos fenyegetések miatt. Egy portlandi transz aktivista pedig egy konzervatív újságíró meggyilkolására szólítja fel a híveit – írja az Origo.

Andy Ngô, a kanadai Konzervatív Párthoz közelállónak tartott The Post Millennial külpolitikai újságírója, egyben felelős szerkesztője, aki legtöbbször az amerikai belpolitikáról ír helyszíni tudósítások alapján, egy véleménycikket jelentetett meg a Demokrata Párt mérsékelt szárnyához kötődő Newsweekben.

Andy Ngô az Antifa fellegvárának számító Portlandben született, a szülei Dél-Vietnamból menekültek el, miután az addig független országot megszállta a kommunista Észak-Vietnam. Keresztény hitre tért,

a radikális baloldali megmozdulások óta pedig az Antifa tevékenységét igyekszik feltárni,

erről a közeljövőben egy könyve is megjelenik, amelyben elsősorban azt vizsgálja, hogyan teszi tönkre az amerikai demokráciát az Antifa.

Ngô-t rendszeresen támadják a demokraták, különösen annak a radikális baloldali szárnya, így némiképp meglepő, hogy publikálhatott a Newsweekben, még annak ellenére is, hogy a lap mérsékelt hangvételű. Nemrég kiállt a konzervatív újságíró mellett Donald Trump elnök legidősebb fia, Donald Trump Jr. is.

Andy Ngô cikkének címe:

Mi lesz az Antifával a választások után?

A szerző kifejti, hogy tévedtek azok az újságírók, véleményformálók, megmondóemberek, akik azt vizionálták, hogy Joe Biden megválasztása után vége lesz a radikális baloldali erőszakhullámnak, hiszen az Antifa és más szélsőséges szervezetek elérték a céljukat, egy demokrata elnököt juttattak a Fehér Házba – írják.

Az Antifa azonban nem a demokraták pártlogikája szerint gondolkodik, ezért nem támogatja most Bident,

az elnökkel és stábjával csupán a Trump iránti gyűlölet kötötte össze őket, de miután a republikánus elnök elvesztette a választást, megszűnt köztük az egyetlen kapocs.

Andy Ngô kifejti, hogy az

Antifa egy globális hálózatot alkot, amely mélységesen Amerika-ellenes, és célkitűzésének tekinti az államok felszámolását, amibe nyilván az Egyesült Államokat is beleértik.

A mozgatórugójuk pedig az anarchokommunizmus, ők ebben hisznek, nem a Demokrata Pártban, és úgy összességében véve egy pártban sem bíznak. Az meg különösen zavarja a radikális baloldalt, hogy Biden a demokraták mérsékelt szárnyához tartozik. A konzervatív újságíró véleménye alapján az anarchokommunista mozgalom még jobban meg fog erősödni az elkövetkezőkben, és

az egész országban olyan szélsőséges jelleget fog ölteni, mint Portlandben.

Ezért pedig hibásak a demokrata politikusok, mert nem lépnek fel a radikális baloldallal szemben, hanem tétlenül szemlélik az utcai erőszakot, úgy, ahogy tették ezt párttársaik, Ted Wheeler, Portland polgármestere és Kate Brown, Oregon állam kormányzója. Sőt mi több,

Wheeler és Brown az erőszakhullámért soha nem a szélsőségeseket, hanem mindig Trump elnököt hibáztatták, ami nonszensz.

Andy Ngô emlékeztetett rá, hogy az Antifa már november 9-én, mikor többé-kevésbé egyértelművé vált, hogy a demokrata jelölt győzött, utcára vonult és obszcén szavakkal kifejezte, hogy nem fogadja el Bident elnöknek.

További problémának nevezte, hogy

a rendőrség nem lép fel hatékonyan a radikális baloldali erőszakkal szemben, ez politikai utasításokkal állhat összefüggésben.

konzervatív újságíró felidézte, hogy még szeptemberben az első elnökjelölti vita során – amikor Trump az Antifa jelentette veszélyre hívta fel a figyelmet – Biden erre azt válaszolta, a szervezet nem is létezik, az sokkal inkább egy „idea„, semmint konkrétum. Ngô szerint lehet, hogy ez egy idea, de ettől függetlenül utcai erőszakot szervez és hajt végre, ezt pedig nem lehet nem észrevenni.

Véleménye alapján

Biden beiktatása után a radikális baloldal első számú célpontja már nem Trump lesz, hanem az új demokrata elnök, mert ő fogja megtestesíteni a megsemmisítendő amerikai államiságot.

Az elmúlt napokban is tovább folytatódott a radikális baloldali erőszak.

Andy Ngô véleménycikkét alátámasztják az elmúlt napok eseményei. A hétvégén a georgiai Atlantában vonultak utcára szélsőségesek, egyesek közülük fegyverekkel a kezükben.

A céljuk részben a megfélemlítés, részben a szavazatók újraszámolása miatti tiltakozás kifejezése volt.

Hétfőtől pedig Portlandben újult ki a radikális baloldali, főleg az Antifához köthető erőszak. Többek között felgyújtottak egy éttermet, összecsaptak a rendőrökkel.

Kedden is hasonló jellegű események voltak a városban.

A radikális baloldalon belül közben egy új közösség is megjelent, az úgynevezett Black Bloc.

Az őrizetbe vettek közül a leghíresebb egy magát transznőként meghatározó férfi aktivista, Isabel Rosa Araujo, korábbi nevén Philip Vincent Haskins-Delici. Mivel latino származású, így „Latinx„-ként tekint magára, ez „transzlatinót” jelenhet.


A transz aktivista egy felvételen

Andy Ngô konzervatív újságíró meggyilkolására szólítja fel követőit, miközben késsel hadonászik.

Ez tökéletesen kifejezi azt, hogy a radikális baloldal mit gondol valójában a toleranciáról, illetve az elfogadásról.

Portlandben a szélsőségeseknek azzal is problémájuk volt, hogy az egyik helyi középiskola Ulysses S. Grant (1822-1885) tábornok nevét viseli, aki Abraham Lincoln elnök pártján állt a polgárháborúban, és a Konföderáció ellen küzdő uniós hadsereg egyik vezetője volt. Ulysses S. Grant később, 1869-1877 között az Egyesült Államok elnöke lett, republikánus színekben – írják.

A portlandi radikális baloldal szerint viszont „náci gyarmatosító volt” az elnök, akinek nem jár tisztelet, és akiről nem szabad iskolát elnevezni.

A valóság ezzel szemben az, hogy

Ulysses S. Grant a rabszolgaság eltörléséért küzdött, elnöksége alatt kifejezetten védelmezte a felszabadítottfeketéket,

a nácizmus pedig halála után több évtizeddel jelent meg Európában, hiába, a radikális baloldal nem a történelmi tények ismeretéről híres.

Radikális baloldali aktivisták – vélhetően szerda éjjel – egy temetőben található katonai emlékművet gyaláztak meg. Többek között

azt firkálták rá, hogy „F**K USA„.

Az emlékművet 1902-ben állították azok tiszteletére, akik harcoltak a mexikói–amerikai háborúban (1846-1848), az amerikai polgárháborúban (1861-1865), illetve a különböző indián konfliktusokban.


A halálos fenyegetések miatt elmenekült a Biden család korrupciógyanús botrányát kirobbantó laptopszerviz tulajdonosa

A Delaware News Journal és a konzervatív The Blaze információi alapján kénytelen volt elhagyni a Delaware állambeli Wilmingtont, azaz a Biden család városát John Paul Mac Isaac laptopszerviz-tulajdonos, aki kirobbantotta Bidenék korrupciógyanús botrányát. Ahogy arról már számos alkalommal beszámoltak, Joe Biden fia, Hunter a laptopját John Paul Mac Isaac szervizébe vitte javításra, de soha nem ment érte – emlékeztet az Origo újságírója.

A tulajdonos pedig lemásolta a laptop merevlemezét, így kerültek elő a mailek Bidenék külföldi korrupciógyanús ügyleteiről, illetve a kompromittáló fotók is.

A férfi ügyvédje, Brian Della Rocca szerdán azt nyilatkozta, hogy

ügyfele bezárta a szervizét és ismeretlen helyre távozott, mivel egyre több halálos fenyegetést kapott Joe Biden győzelmét követően, a mailek nyilvánosságra hozatala miatt.

Brian Della Rocca szerint nem valószínű, hogy John Paul Mac Isaac a jövőben részt fog venni a laptopüggyel kapcsolatos vizsgálatokban. Azt nem közölte, hogy ügyfele jelenleg hol tartózkodik.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére