Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hajánál fogva rángattak egy meztelen tüntetőt az új-zélandi rendőrök | VIDEÓ

888.hu

2022.02.11. 22:00

A New Zealand Herald szerdán közzétett videófelvételein látható, amint rendőrök a hajánál fogva rángatnak egy meztelen női tüntetőt, mielőtt megbilincselnék, és letartóztatnák, amiért részt vett a koronavírussal kapcsolatos tüntetésen, az új-zélandi parlament épülete előtt Wellingtonban.

A Heraldnak küldött felvételen az látható, hogy a rendőrök kirángatják a meztelen nőt a tiltakozó tömegből. A nőt a földhöz szorítják, és megbilincselték. Ezután részben letakarják egy fehér lepedővel és elviszik.

A nő egyike volt annak a 120 embernek, akiket február 9-én az új-zélandi parlament előtt Wellingtonban letartóztattak, mert tiltakoztak a kínai koronavírus elleni oltások és a korlátozások ellen.

A Reuters február 10-i jelentése szerint az új-zélandi rendőrök megkísérelték erőszakkal eltávolítani a parlament előtt február 7.-e óta táborozó tüntetők százait. A hírügynökség szerint a héten több ezer tüntető zárta el az utcákat a fővárosban, a parlament közelében, teherautókkal, autókkal és motorkerékpárokkal.

Trevor Mallard új-zélandi házelnök február 10-én felhatalmazta a rendőrséget, hogy zárják le a nemzeti parlament épületét közvetlenül körülvevő területeket, aminek következtében a biztonsági erők felléptek a tüntetők ellen. A Reuters szerint a rendőrség borsspray-t használt néhány tüntetőre.

Corrie Parnell, a Wellingtoni rendőrség kerületi parancsnoka február 9-én azt mondta újságíróknak, hogy az aznap letartóztatott 120 embert szabadlábra helyezik, hogy megjelenhessenek a bíróságon.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A rendőrség megakadályozott egy július 4-i tömeges lövöldözést Virginia állam fővárosában

A richmondi rendőrség megakadályozott egy július 4-i tömeges lövöldözést Virginia állam fővárosában, miután egy állampolgári bejelentés nyomán több embert letartóztattak, és számos fegyvert lefoglaltak – áll a helyi hatóságok szerdai nyilatkozatában, amely további részleteket azonban nem tartalmazott.

A FINA elnöke köszönetet mondott Orbán Viktornak

A FINA elnöke köszönetet mondott Orbán Viktornak

„Az egész FINA-család nevében” köszönő levelet írt Orbán Viktor miniszterelnöknek Husszein al-Musszalam, a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA) elnöke a 19. FINA világbajnokság sikeres magyarországi megrendezéséért – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szerdán.

Foglalkozunk nőügyekkel: Fiút nevelni

Foglalkozunk nőügyekkel: Fiút nevelni

A 888 podcastjának vendége: Bohár Tünde, a Megafon munkatársa.

Sopánkodhatnak a baloldali politikusok: az EP az atomenergiát is fenntartható energiaforrásnak minősítette

Az Európai Parlament (EP) elutasította az úgynevezett taxonómia rendelet kiegészítése elleni indítványt, mely megakadályozta volna, hogy a gáz- és atomenergia-ágazatok bizonyos tevékenységei környezeti szempontból fenntarthatónak minősüljenek, ezzel mindkét energiahordozó biztonságos és tiszta energiaforrás minősítést élvezhet – közölte az uniós parlament szerdán.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére