Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Háborús bűnökkel vádolják a szír férfit Németországban, aki levágott emberi fejekkel pózolt

Bokor Gábor

2019.08.24. 18:30

A hatóságok szerint vádlott az Iszlám Állam harcosa volt.

A férfi jelenleg is börtönben van, ugyanis korábban már több bűncselekményt elkövetett. Nemrég előkerültek róla videófelvételek, melyek még Szíriában készültek. A képsorokon azt látni, hogy a meg nem nevezett 33 éves elkövető levágott emberi fejekkel pózol. Ennek ellenére ő tagadja, hogy az ellenség harcosai közül bárkit megölt és meggyalázott volna. A koblenzi bíróság most háborús bűnökkel vádolja a terroristát, akiről azt feltételezik, hogy az Iszlám Állam egyik magas rangú terroristája volt.

Bizonyítékaink vannak arról, hogy két évig a terrorszervezet szolgálatában állt

közölték a hatóságok, akik szerint a férfi Dara városában élt.

A német ügyészség szerint a szír bevándorló 2012-ben fordult először a damaszkuszi vezetés ellen és innentől kezdve két éven át volt az Iszlám Állam harcosa, ennek is a bizonyítékai, hogy levágott emberi fejekkel pózolt egy képen. A feltételezések szerint a képeken lévő halottak az ellenséges harcosok vagy katonák lehettek, akiket így akartak megszégyeníteni. Az Iszlám Állam harcosát több szír bevándorló felismerte, ők jelezték a hatóságoknak, hogy van köztük iszlamista is. A képeket ráadásul a terrorista telefonján találták.

A férfi elismerte, hogy ő látható a képen, azonban azt tagadja, hogy bárkit megölt volna. Azt mondta, csak megtalálta az áldozatok maradványait és készített azokkal egy képet

– ismertették a hatóságok.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére