Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Háborús állapotok uralkodnak a külvárosokban | Videók

888.hu - V4NA

2020.05.07. 14:40

Folytatódnak a rendőrök elleni támadások, a külvárosban újra tűzijátékkal lőttek rájuk, máshol egy visszaeső bűnöző pedig métereken keresztül vontatta maga után az őt igazoltatni próbáló rendőrt.

A V4NA nemzetközi hírügynökség beszámolója szerint ugyan még tart a kijárási tilalom, mégis egyre több bűncselekmény történik Franciaországban, már napi szinten támadnak rá a rendőrökre, legutóbb tűzijátékkal lőtték őket Párizs hírhedt, migránsok lakta 19. kerületében.

A Valeurs actuelles számolt be arról a megdöbbentő esetről, ami a Párizs melletti Seine-et-Marne megyében lévő, Montereau nevű településen történt. Egy többszörösen visszaeső 30 éves csecsen állampolgárságú bűnöző érvényes jogosítvány és lakhelyelhagyási engedély nélkül közlekedett. Egy rendőr igazoltatni akarta, behajolt az ablakon, de a sofőr ahelyett, hogy odaadta volna a papírjait, gázt adott és teljes sebességgel elhajtott, magával vonszolva a rendőrt mintegy húsz méteren keresztül. Az ámokfutás nem tartott sokáig, mert az autó egy földkupacnak hajtott, így a gyanúsított futva menekült tovább, de nem jutott messzire, hamar elfogták és azonnal letartóztatták.

A koronavírusnak köszönhetően több ezer fogvatartottat engedtek ki a franciaországi börtönökből. Az igazságügyi miniszter elmondása alapján csak olyan rabok szabadulhattak, akik nem súlyos bűncselekményt követtek el, illetve akiknek csak pár hónap volt hátra a büntetésükből, ám most kiderült, hogy márciusban egy gyilkost is szabadlábra helyeztek, aki februárban Montpellier-ben brutális kegyetlenséggel meggyilkolt egy 18 éves prostituáltat. Az áldozat családja felháborodott, amikor meghallották, hogy a lány gyilkosát kiengedték a börtönből – írja a Le Parisien.

Ugyanakkor nem minden bűnöző ússza meg ilyen könnyen, a híres esszéista, Éric Zemmour támadóját letartóztatták és előállították a párizsi ügyészségen. A férfi a nyílt utcán trágár szavakkal sértegette és leköpte Zemmourt, majd közösségi oldalakon dicsekedett a tettével. Az ügy nagy felháborodást keltett, sok közéleti személyiség támogatásának adott hangot, Emmanuel Macron pedig még telefonon is felhívta Zemmourt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére