Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ha ütőképes sereget akarsz, ne úgy csináld, mint a britek

888.hu

2022.08.18. 14:00

Ilyen kvóta, olyan kvóta.

 

A brit Királyi Légierő (RAF) állítólag szünetelteti a fehér férfiak felvételét a szervezetbe annak reményében, hogy növelni tudja a nők és az etnikai kisebbségek arányát a katonai szervezetben.

Erre azért van szükség, hogy elérjék a sokszínűségre vonatkozó célokat, amelyeket a katonai vezetőség tűzött ki Nagy-Britannián belül. Az ország védelmi minisztériuma tavaly év végén jelentette be, hogy meg akarja duplázni a hadseregbe, a haditengerészetbe és a légierőbe felvett nők százalékos arányát.

 

A Sky News beszámolója szerint azonban a szervezeten belül sokan bírálták a sokszínűségi célok teljesítésére irányuló törekvést, mivel az károsan hat a hadműveleti hatékonyságra egy olyan időszakban, amikor Oroszország és Kína is egyre jelentősebb biztonsági fenyegetést jelent az Egyesült Királyság stratégiai érdekeire.

A törekvések miatt a katonai szerv toborzásért felelős vezetője lemondott, és a meg nem nevezett vezető női tiszt a lehetetlen célokat úgy ítélte meg, mint amelyek tényleges szünetet jelentenek a fehér férfiak felvételében.

A RAF más forrásai is egyetértenek a vezető tiszt értékelésével, és sokan azt állítják, hogy a légierő woke programja akadályozza a harckészültséget.

 

Mindannyian a sokszínűség hívei vagyunk, és szeretnénk, ha a szolgálatokban jobban képviselve lennének, de az etnikai célokra vonatkozó ambíciók szintje őrület.”

– mondta az egyik forrás a Sky News-nak, miközben azt is állította, hogy nincs „tudományos vagy kulturális háttere az ambíciók e különleges szintjének”.

Egy másik forrás azt állította, hogy a RAF vezetése egyenesen hajlandó volt „a légierő működési követelményeinek megszegésére, csak hogy megfeleljen a sokszínűségi kvótáknak”.

A fegyveres erők hivatalos szóvivői eközben azt állították, hogy nincs ilyen szünet a fehér férfiak felvételében, bár egyúttal hangsúlyozták, hogy a légierő mindent megtesz azért, hogy „ösztönözze az alulreprezentált csoportokból történő toborzást, és biztosítsa, hogy a RAF sokszínű munkaerővel rendelkezzen”.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Szolzsenyicin kommunistái és az árnyékkormány mai ülése

Akinek még nem sikerült ma egy jót nevetnie, arról Dobrevék gondoskodnak. Tessék: megtartották az első árnyékkormányülést a ma kezdődő parlament ősz ülésszaka előtt. Ott volt mindenki. A Jó, a Rossz és a Csúf. Ja nem, a Jó hiányzott.

Orbán Viktor: A baloldalt Amerikából pénzelték

A magyar kormányfő a pártok frakcióvezetőinek beszédére reagált a parlament hétfői ülésén.

24.hu: A baloldal kampányát Amerikából finanszírozták

Csaknem kétmilliárd forint érkezett 2022 első felében Márki-Zay Péter mozgalmához az Egyesült Államokból – írja a baloldali 24.hu nevű portál. A lap kifejti, milyen szerepe lehetett Karácsony tanácsadójának az amerikai pénzek megszerzésénél.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére