Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

"Ha már melle van, megerõszakolhatjuk" - így válogatta a nõket az ISIS

Bokor Gábor

2017.10.12. 12:58

A terrorállam korábbi rabszolgái elmesélték, hogyan ment a nõkereskedelem és a szexrabszolgák kiválogatása az iszlamista uralom alatt.
MOSZUL, 12:58

A terrorállam korábbi rabszolgái elmesélték, hogyan ment a nőkereskedelem és a szexrabszolgák kiválogatása az iszlamista uralom alatt.

A kurdokhoz tartozó jazidi kisebbség többsége szörnyű dolgokon ment keresztül az ISIS uralma alatt. A legtöbbjüket szexrabszolgaként értékesítették a dzsihadisták, börtönbe zárták őket. Az iszlamisták nem vették őket emberszámba, puszta tárgyként bántak velük, és rendszeresen megerőszakolták őket.

Egyikük beszámolója szerint a nőkről az alapján döntötték el, hogy erőszakolhatóak-e, hogy a falhoz nyomták és végigtapogatták őket.

Ha már volt mellük, akkor szabadon megerőszakolhatták. Ha nem, akkor visszatették őket a tömlöcbe és három hónap múlva ismét >>felmérték<<"

– mondta az egyik jazidi.

Az "egyes áldozat" néven bemutatott, megszökött korábbi szexrabszolga szerint egyszer teherbe esett egy ISIS-harcostól, miután az megerőszakolta. Később direkt leesett a lépcsőn, hogy elvetéljen.

A jazidi nő elmesélte, hogy a fogvatartottakat – lányokat és nőket – ugyanabban a szobában erőszakolták meg. Egyszer megpróbált megszökni az ISIS-harcosok fogságából, azonban elkapták, és büntetésből egy éjszaka alatt hat ember is megerőszakolta. A beszámolója szerint nem sokkal az eset után eladták, és ekkor látta a legszörnyűbb dolgot: több kislányt is előtte erőszakoltak meg.

A korábbi rabszolga szerint azért kellett őket folyamatosan megerőszakolni, hogy ráerőltessék a nőkre, hogy áttérjenek az iszlám vallásra. Mikor megkérdezték a fogvatartóiktól, hogy erre miért van szükség, azt felelték:

mert Mohamed próféta így akarja."

A jazidik etnikailag a kurdokhoz tartoznak. 2014 elején az Iszlám Állam több olyan falut és várost is elfoglalt Irakban, ahol többségében jazidik laktak. A férfiakat választás elé állították: vagy áttérnek az iszlámra, vagy megölik a őket. A nők nagy részét elhurcolták és eladták.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére