Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ha Clinton nyerne, megerõsödne a Muszlim Testvériség

Nagy Gábor

2016.11.05. 20:08

Ez pedig nem jó! Amúgy egyértelmû kapcsolat van a demokrata elnökjelölt és az észak-afrikai, valamint a közel-keleti szélsõséges csoportok között.
KAIRÓ, 20:08

Ez pedig nem jó! Amúgy egyértelmű kapcsolat van a demokrata elnökjelölt és az észak-afrikai, valamint a közel-keleti szélsőséges csoportok között.

Bár a hivatalos kormánypárti média azt állítja, hogy az amerikai elnökválasztás nem lesz hatással az egyiptomi belpolitikára, Rania Hefny, az Al-Ahram publicistája mindezt cáfolja.

Clinton vezetésével az amerikai politikai befolyás feléleszti a Muszlim Testvériség nevű terrorszervezetet, Katart valamint az Iszlám Államot – melynek létrehozásában a demokrata elnökaspiráns közvetlen szerepet játszott –, a szélsőségesek fókusza pedig arra irányulhat, hogy több királyságba, például Szaúd-Arábiába, Jordániába és Marokkóba exportálja a konfliktust. Vigyázz, vigyázz, vigyázz"

– idézi az újságírót a WND.

Hefny emlékeztette az olvasóit, hogy több közel-keleti incidens kirobbantásában a Clinton-féle külpolitikai doktrína aktív szerepet játszott. A szerző szerint ezért Abdel Fattah Al Sisi tábornok is inkább Trumpot támogatja.

Európa számára nagyon fontos, hogy egy stabil rezsim működjön Egyiptomban és a többi észak-afrikai országban. Tanulságos példa a közelmúltból Líbia esete.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a migránsexodus nemcsak a Közel-Keletről valamint Líbiából fenyegeti kontinensünket, hanem már Egyiptomból is, ahol több mint 5 millió (!) bevándorló várja, hogy egy jobb élet reményében Európába jusson.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére